dinsdag 6 april 2010

Knopen en knoopjes

Hallo, ik ben er weer. Bedankt voor jullie lieve reacties. De blessures zullen vanzelf weer over moeten gaan, volgens mijn dokter. Zowel oog als pols zijn zwaar gekneusd, een kwestie van geduld en rustig aan doen. Dus geen geknutsel, lukt niet met de pols.
Afgelopen week had ik een opdracht voor het maken van kaarten met leuke nieuwe knopen Coordinates van ButtonFashion, deze zijn voor de Europese klanten van dit bedrijf. Gelukkig had ik flink doorgewerkt en een groot aantal exemplaren waren al klaar.  Hier een collage van een aantal van de gemaakte kaarten.
Op elk knopenkaartje zitten twee tot drie knopen, verschillend van grootte en motief, maar prachtig bij elkaar passend. Leuk voor gebruik op kaarten,  lay-outs, maar ook op kussens, tassen en natuurlijk op kleding. Maar jullie weten net als ik, dat we voor onze papierhobbies heel vaak knoopjes als versiering gebruiken. Ik heb eigenlijk alleen mooi papier, de knopen, gestanste Swayde en lint gebruikt. Af en toe een hotfixsteentje en de kaart is klaar. Kon hierop ook mooi de grote tekststempels van Hero Arts en nadere merken gebruiken. 
Jullie zien wel hoe divers het werk is dat ik op dit moment doe, erg leuk, steeds nieuw materiaal dat ik mag promoten. De ene dag is het verf en lijm en MDF-vormen, dan weer Copic markers met al hun toepassingen, de laatste week dus knopen, lintjes of printbare stof.
 
 
Ik heb met deze knopen ook ringen gemaakt, een goed buigbaar aluminiumdraad als basis gebruikt. In mijn webshots album heb ik foto's gezet waarop je precies kunt zien hoe je deze maakt. Ook zie je er nog veel meer kaarten en tassen die ik met deze knopen versierd heb.  
 
Groeten Diny

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow dat is super gaaf, dat was het eerste wat ik dacht toen ik al dat moois zag.
Echt geweldig Diny.
Beterschap en groetjes Jannie.

Unknown zei

Oepss dat is mooi echt helemaal leuk ik ga even kijken hoe je ze maakt veel beterschap toegewenst

Liefs Nellie

Sliekje zei

Hoi Diny,
fijn dat er in ieder geval niks gebroken is ofzo, wel balen he dat je rustig aan moet doen en niet kan knutselen! Hopelijk gaat het snel weer beter :-) Leuk al die knopen en alle toepassingen die je ermee hebt gedaan!
groetjes Sliekje en katjes

Bianca zei

Het ziet er prachtig uit. Wat een geweldige baan heb je.
Heel veel en heel snel beterschap gewenst.
Groetjes,
Bianca

*Ellen* zei

maar kneuzen kan heeel pijnlijk zijn, weet het uit ervaring, dus heel veel beterschap ermee, en whow wat een superse knopen zijn dit, en wat heb je toch een heerlijke baan, maar let je wel een beetje op je gezondheid, dat je niet teveel hooi op je vork neemt,
groetjes ellen

Fia zei

Gelukkig kan het met rust genezen Diny, het had erger kunnen zijn!

Prachtig wat ik allemaal weer voorbij zie komen.
Leuk dat je ondanks de pijn dit aan ons laat zien en we mogen meegenieten van je mooie creaties!

Beterschap nog...