zaterdag 24 april 2010

Het is een snoesje!

Hallo,
vandaag heb ik een gezellige demo-dag gehad bij Kaartenmakerij de Egel. veel mensen die langs kwamen om informatie te krijgen Copics en hun toepassing. Ondanks het prachtige weer was het er gezellig druk. Ik wil Sandra en haar team bedanken voor de kans om ook hier te laten zien hoe geweldig het werken met Copic Markers is, ik geloof dat ik weer een aantal nieuwe Copic-lovers er bij heb. 
Sandra, de eigenares, zal me nog foto's sturen, die post ik dan morgen wel.
Volgende week vertrek voor 10 dagen naar Amerika, samen met mijn zus. We gaan eerst naar mijn zoon, die werkt en woont in Boston, daarna maken we een rondrit door New England en eindigen in New York. Vandaar vliegen we terug, ik neem een kleine laptop mee, misschien kan ik tussendoor wat foto's posten. Ben heel blij om hem weer te zien, met Kerst was hij hier, daarna alleen contact per telefoon en mail. Hopelijk komen we onderweg nog hobbyzaken tegen.
Nu de kaart voor vandaag, het is een stempel van Marianne Design uit Snoesjes serie, het dessinpapier is van Basic Grey. Het leuke tekststempeltje kocht ik de beurs op de stand van Ludiec. De koopjes zijn uit een nieuwe serie Coordinates, die liet ik jullie al eerder zien.
De achtergrond is geembossed en geairbrusht. groet Diny

10 opmerkingen:

Devlin zei

Wat een leukerdje! Inspirerend om te zien dat zulke kleuren ook prima gebruikt kunnen worden. Denk je eigenlijk niet zo snel aan. (Maar heb er ook nog niet zoveel hoor.)
Ik was met vriendinnen in Emmen waar Nicole een Copic-demo had en heb ook weer wat geleerd. Zo wist ik niet dat je ook de punt van de Ciao's kon vervangen. Al met al erg leerzaam en leuk.

marijke zei

jee zeg jij komt nog eens ergens wat leuk allemaal wat je doet
je kaartje mag er wezen hoor, ik geniet van elke creatie van je

chrilvian zei

ik wens je een fijne tijd in amerika

Riet zei

Ohhh wowww Diny,wat een schitterende kaarten heb je gemaakt.

Liefs Riet.

*Ellen* zei

het is idd een snoesje hoor prachtig ook weer hoe je haar hebt gekleurd, en hobbyzaken in de states???? hihi denk dat je maar een dikke portemonnee mee moet nemen
groetjes Ellen

Angelique zei

wat een prachtige kaart Diny, en natuurlijk ozo mooi gekleurd! heerlijk hoor om je zoon weer te zien na zo'n lange tijd! Ik hoop dat je een hele fijne tijd gaat hebben in de states!!

Marjanne zei

Wat een aparte kleuren, heel snoezig, en een prettige reis gewenst! Neem maar een flinke toet met geld mee voor de hobbywinkels daar!!

De Creakeet van Peet zei

wat een leuk kaartje is dit geworden zeg en die stempels zijn super leuk. Veel plezier in Amerika...Liefs Peet

Wilma zei

Echt een snoesje! Wat heb je haar mooi ingekleurd! Geweldig! Enne.. veel plezier in Amerika!

Muñe zei

Hallo Diny , Wie geht es Dir ? Schöne karten hast du gezaubert !Ich wünsche Dir noch eine schöne Woche und liebe grüsse an Annie.
Muñe