maandag 29 maart 2010

you brighten my day

Weer thuis.
Ik ben weer terug in huis, heerlijk! Dat gevoel ken je wel, lekker weer in je eigen bed en je eigen spullen om je heen. Vandaag vooral uitgerust en opgeruimd, ik was behoorlijk moe, ja dat krijg je als je geen 20 meer bent.
Lekker blogs gelezen en nu nog even een kaart posten, weer een uit het verleden, dit blijf ik een mooie kaart vinden, toepasselijk bij het voorjaarszonnetje.


De vlinder is een met copic ingekleurde stempel, merk heb ik niet paraat. Misschien weet een van jullie het. De bloem heb ik geprint op linnenpapier en daarna ingekleurd met mijn copics. Het dessinpapier komt uit een Basic Grey papierblokje Ambrosia. Het witte randje is gemaakt met een Fiskars randpons.En natuurlijk ontbreken de uitgestanste nestabilities niet.
Ook bij deze kaart heb ik de binnenkant versierd, kijk maar.

Op de achterkant heb ik een nestability met mijn naamstempel gezet, deze heb ik eens laten maken. Gebruik hem deze best vaak om mijn kaarten aan de achterkant te labelen. reststrookjes papier gebruik ik dan vaak voor decoratie. De randen zijn met stempelinkt aangezet, ik had toen nog geen airbrush, vandaar. 
 
groeten Diny

9 opmerkingen:

Fia zei

Wat is dit een prachtig kaartje Diny, de vlinder is geweldig en het bloemetje op linnenpapier is wel erg mooi geworden!
Wat een super idee zeg!
Lekker effe bijkomen hoor!

Groetjes Fia

Jolara zei

jeetje wat ontzettend mooi ! GR Joyce

Angelique zei

wat een schitterende kaart diny! Ja ik herken dat gevoel helemaal, lekker op de bank, je eigen bedje, heerlijk als je zo een paar dagen weg bent geweest! en uuh ben je dan 21?? hihi

*Ellen* zei

whoww wat een supers kaartje is dit met een heel verrassende binnen kant, en je hebt een super leuke naamstempel, en ja heerlijk er gaat niks boven je eigen bed

Unknown zei

wat een schitterende kaart Diny en heel leuk zo van binnen met je eigen stempel en fijn weer je eigen bedje

Liefs Nellie

Durvina zei

Wat een prachtige kaart!

elly zei

een schitterende kaart heb je gemaakt
echt helemaal toppie


groetjes elly

Anoniem zei

Wat een schitterend kaartje is dit weer Diny.

Groetjes Jannie.

Yvonne zei

Mooie kaart geworden Diny
Lieve groet Yvon.