zaterdag 27 maart 2010

Beursbericht

Even een berichtje vanuit Keulen. De tweede beursdag was erg druk en gezellig, veel mensen op de stand die kwamen kijken wat we aan nieuwe dingen te bieden hadden. Deze fotovheb ik gisteren genomen voor de beurs open ging.


Dit is de beurs Handarbeit und Hobby, waarbij eigenlijk het hobbydeel minimaal is. Vooral presentatie van handwerkzaken, heel veel breien, borduren en kleinvak. Het bedrijf waarvoor ik werk is fabrikant van heel veel soorten knopen, die ik dan weer verwerk op hobbydingen en op kaarten. Daarnaast hebben ze een aantal producten die zowel voor handwerken als hobby gebruikt kunnen worden. Zoals Hotfixsteentjes en een hotfixtool. Kreeg vandaag de nieuwste tool binnen, deze kun je op 2 temperaturen zetten. Heeft naast verschillende opzetstukje voor het oplijmen van steentjes een mesje waarmee je kunststof, piepschuim en mountingfoam voor je stempels kunt snijden, door de warmte glijdt het mes hierdoorheen alsof het boter is. Ga ik fijn gebruiken voor de stempels die ik nog op EZfoam moet zetten. Ook zit er een minstrijkboutje bij. Dit schroef je op de hotfixtool en je strijkt al je lintjes, bandjes etc. glad. Voor quilster wordt het gebruikt voor technieken met biasband.
Hier enkele broches die ik gemaakt had, de foto's zijn wat onscherp, sorry.

Ik had ook op een canvas en een soort kaart Photo Fabric verwerkt.


We hadden een fotohoek gemaakt, daar werden de klanten in vintagestijl op de foto gezet, om daarna de foto op stof te printen. Daarvan maakten ze dan een broche of lavendelzakje. De vertegenwoordigers en medewerkers van een van onze groothandels werden allemaal gefotografeerd, van die foto's maak ik dan voor hen een voorbeeld dat ze mee kunnen nemen. Het was dolle pret op de stand toen ze een voor een op de foto gingen. Hier enkele fotomodellen.

Morgen de laatste beursdag, dan weer lekker naar huis.
prettige zondag, groet Diny

8 opmerkingen:

Andrea zei

hoi Diny, dat ziet er allemaal heel gezellig uit
en ook vind ik de broches prachtige
groetjes andrea
en nog succes de laatste dag he

Annette zei

Hoi Diny,

Wat leuk om je berichtjes telezen vanaf de beurs. Zo te lezen heb je weer een leuke en gezellige dag achter de rug. Nog veel plezier op je laatste dag en een goede reis naar huis.

Groetjes van Annette

elly zei

hallo diny
wat een schitterende geurzakjes en broche heb je gemaakt
echt geweldig hoor
en alles in vintage styl
toppie

groetjes elly

Anoniem zei

OOh Diny wat een mooi verhaal heb je er van gemaakt, heerlijk om te lezen.
En wat een schitterende creaties heb je weer op je blog gezet echt smullen hoor.
JE bent echt geweldig creatief.
Ik vind die canvas dan ook echt geweldig mooi.
Welterusten denk ik als je dit leest of misschien wel goede morgen maandag.

Groetjes Jannie.

*Ellen* zei

hihi dat ziet er super gezellig uit daar, en wat een gave dingen heb je allemaal gemakt met dat stof, goede thuisreis

Fia zei

Hallo Diny,

Ik kom regelmatig op je prachtige blog, wil even zeggen dat ik alles zo mooi vind en altijd van die leuke ideetjes bij jou op doet.
Echt een geweldig leuke blog, mijn complimenten hoor!

Groetjes Fia

marijke zei

jee wat heb jij toch een geweldige gave baan Diny, en wat een leuk weekend heb je gehad , maar je zult wel vreselijk moe zijn nu he?

Sliekje zei

Hoi Diny,
leuk dat je toch nog berichtjes op je blog kan zetten :-)En ook leuk om te horen dat het gezellig is op de beurs!
groetjes Sliekje en katjes