maandag 8 maart 2010

Wat gaat het snel

Hallo,

het gaat snel met mijn volgers, heb nog geen tijd gehad om een blogcandy op de foto te zetten, materialen liggen klaar. Het komt er aan. Zoals jullie op veel blogs al gelezen hebben,  is gisteren de eerst certificeringsdag voor winkeliers geweest. Dat heeft veel tijd en energie aan voorbereiding gekost, maar als de deelnemers dan heel enthousiast zijn, geeft dat een voldaan gevoel. Een aantal van de winkeliers of hun medewerkers zullen het geleerde deze week al aan jullie laten zien in Den Bosch op de Knotsgekke Kaartendagen. Ik ga stiekem even kijken of ze goed geluisterd hebben, ssssttt niets zeggen!
Vandaag heb ik de spullen opgeruimd en weer nieuwe materialen voor de volgende workshop besteld. Gisteren heb ik anderen laten kleuren, dus moest ik vandaag, verslaafd als ik ben, zelf weer kleuren. Wat daar uit gekomen is wil ik jullie hier laten zien.


Vandaag een kaartje met een geinig digi stempeltje van Mo Manning. De bloemen zijn eerst gestempeld met een stempel van Stempelglede en daarna met retro-ponsen uit geponst. Ik weet niet meer welk papiertje ik heb gebruikt.Wel weet ik zeker dat ik met mijn Copic Markers het kleurwerk gedaan heb, de randen van de nesties hebben met de airbrush een passend kleurtje gekregen. Het is leuk eens een keer met wat doffere kleuren te werken. Wist je dat die kleuren in de kleurgroepen 70-80 en 90 liggen, dit zijn de getallen die je op de Copic Marker staan naast de letter(s).
groet Diny

19 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

oh wauw! dit is werkelijk waar een plaatje! ik lees inderdaad hier en daar wat over de certificaties. gaaaf hoor!

Annette zei

Hoi Diny,

Super hoor dat je nu regelmatiger op je Blog te vinden bent. Alle begin is moeilijk, maar het gaat toch goed? Je hebt weer een mooi kaartje gemaakt hoor. Mooie kleuren. Ik zie je gauw weer.

Groetjes van Annette

celia zei

Je kaartje ziet er prachtig uit!Leuk via deze weg nog wat informatie te krijgen over de copic's! Veel liefs,Celia.

Alie zei

Wat een mooi kaartje diny. Ik zie dat ik nog veel moet leren. Haha, ik zou bijna in de mail klimmen om die 80 en 90 nummers te gaan bestellen!

groetjes, Alie

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig kaartje Diny, heel schattig! En nogmaals dank voor de fijne dag gisteren, ik heb er een hoop van geleerd.
Groetjes van Jacqueline

Petra zei

Nou dat gaat zeker snel. Maar dit kaartje is ook weer helemaal super.

Groetjes Petra

Sliekje zei

Hoi,
wat leuk om weer wat van je werk te zien! Ik vind het een mooie kleurcombinatie geworden.
En het gaat inderdaad lekker snel met je volgers ;-)
groetjes Sliekje en katjes

*Ellen* zei

whow wat een plaatje is het Diny, schitterende kaart, en fijn dat je toch even lekker hebt kunnen ontspannen met het maken van dit kaartje, na al die vragen van ons gister, en hihi ik zij toch zet die candy maar vast klaar, die 50 heb je zo dat zie je wel
groetjes Ellen

Andrea zei

hoi Diny,
leuk dat je je blog nu weer wat aanvult, dat mistte ik nog van je
en wat ik dit een mooie en leuke kaart, prachtig
groetjes andrea

Anoniem zei

Wow wat een schattig, prachtig kaartje Diny en wat is het schitterend ingekleurd daar kan ik alleen maar van dromen want dit is werkelijk fantatisch.

Groetjes jannie.

Unknown zei

Wat een geweldige kaart Diny en zulke mooie kleuren! Prachtig ingekleurd maar sowieso een fan van je hoor. Groeten van Ageeth

Riet zei

Ohhhh Diny,wat een scitterende kaart,lief die stempel, en wat een mooi papier.

Liefs Riet.

SCRAP TALK zei

Hoy Diny,
Schitterend! Prachtige kaart! En hele leuke stempel!
xxx
C.arine.

Trudy zei

Wat een prachtige kaart is dit Dini!
Wat een mooi papier en prachtige kleuren .
Groetjes Trudy

Rita zei

Schitterend. De kleurcombinaties vindt ik erg mooi.Groetjes Rita.

sylvia zei

wat een mooi kaartje
heel erg lief
groetjes sylvia

marijke zei

och diny ik wist niet dat jij een blog had , ik heb al zo veel over je gehoord door nicole en je filmpje over de copics al heel vaak gezien maar ik ben je meteen gaan volgen nu , niet bang worden he hahahaha , wat maak jij toch verschrikkelijke leuke dingen zeg geweldig ik kom zeker vaker terug bij je kijken hoor.
groetjes marijke

Marley zei

Prachtig kaartje Diny!! Mooie kleuren heb je gebruikt. De bloemetjes vind ik ook heel mooi! xMarley

ria harmelen zei

Hoi Diny, zoals je ziet ben ik volger geworden maar je hebt kans dat dat snel zal veranderen in stalker. Maar goed ik hou je kaarten in de gaten. Veel succes
groetjes Ria