vrijdag 5 maart 2010

Wedstrijd Crazy Copic
Op de club Crazy Copic is een wedstrijd geplaatst in het kleuren van een digi stempeltje met haasjes. De winnaar krijgt van ColArt een box met 36 van mijn favoriete kleuren cadeau. Ik heb het stempeltje ook ingekleurd, maar doe natuurlijk niet mee voor de wedstrijd. Heb zelf deze box al en neem deze altijd mee, als ik ergens heen ga en toch nog even wil kleuren.
Hier mijn ingekleurde plaatje, heb nog geen tijd gehad om er een kaart van te maken, zoals meestal het geval is.

Contrast aanbrengen in een afbeelding:
Bij de kleurnummers kun je zien dat ik kleuren met veel onderling verschil heb gebruikt, wilde graag veel contrast in mijn kleurwerk, waardoor wordt het veel interessanter om te zien wordt. Het is wel iets meer werk om de kleuren gelijkmatig te laten verlopen. De allerlichtste delen heb ik met de blender (0) wat opgelicht, je duwt dan de kleur weer weg naar een donkerder deel.
Binnenkort zal ik op deze of een andere blog veel meer uit gaan leggen over contrast en schaduwen, omdat je juist met Copic Markers dit zo fantastisch kan doen.
In dit plaatje heb ik de zon rechtsboven laten schijnen.

Ik hoop dat er veel mensen meedoen aan wedstrijd.
groet Diny

6 opmerkingen:

Ria Zonnestraaltje zei

Mooi Voorbeeldje hoor :)hoop dat ik deze keer tijd kan vinden om mee te doen.
hugs Ria

Sliekje zei

Hoi,
dat ziet er mooi uit.
Vind het opvallend om te zien dat je zoveel verschillende kleuren in zo'n kleine tekening gebruikt.
Groetjes Sliekje en katjes

Angelique zei

Ik vind het zo fantastisch mooi gekleurd diny! echt zo'n mooie kleurovergang! we kunnen van jou nog erg veel leren! leuk om je blog nu te komen bezoeken, ik hoop dat je nog veel mooie creaties komt plaatsen zodat we kunnen genieten!

Liefs Angelique

Unknown zei

Wat een mooie digi en zo mooiiiiiiiii ingekleurt ben gelijk volger van je geworden we kunnen nog veel van je leren fijne dag
Groetjes Nellie

Anita zei

Wat een lieve digistempel en zo prachtig ingekleurd! Ik ben volger van je geworden want ik wil veel leren over het inkleuren met copics ;)
groetjes, Anita

Anoniem zei

Hallo Diny,

wat een prachtige kaart is dit geworden en wat mooi ingekleurd vindt de kleuren superleuk.

Groetjes, Friedy