vrijdag 6 april 2012

Winnaar van vergeten candy

Hallo, 
ik schaam me, dat ik vergeten ben deze candy uit te reiken. Iemand maakte in een reactie een opmerking en toen kwam het weer boven.


De wedstrijd die ik uitschreef op 15 februari, hier is de link
Om mee te doen werd gevraagd de gratis digi van Krista Smith te kleuren, waarbij ik dan vooral op het kleuren van de haren zou letten bij de verloting. 
Er waren meerdere inzendingen, waarbij er twee bovenuit staken, wie kies je dan? Een van de twee gegadigden heeft kort geleden op een van mijn andere blogs een grote prijs gewonnen, dus kies ik nu voor de ander en die ander is: Adriana. 
De eervolle vermelding gaat naar Frouwkje, die vast deze beslissing begrijpt, maar ik wil jullie wel even haar kaart laten zien. Kijk maar eens hier

Alle dames die gereageerd hebben en die meegedaan hebben, erg bedankt en de volgende keer hoop ik jullie de prijs mogen geven.
Groet Diny

6 opmerkingen:

Adriana zei

Diny, Wat een verassing! Dank je wel!
Ik ga je een mail sturen met mijn adres.
Groetjes Adriana

Frouwkje zei

Hoi Diny,
Ik begrijp je beslissing hoor. Dank je wel voor de eervolle vermelding. Mag ik alleen nog opmerken dat ik heel blij ben met je link. Alleen gaat deze niet naar de kaart maar mijn blog.........
Adriana gefeliciteerd, de digi is prachtig gekleurd!!
Liefs, Frouwkje

Diny Sprakel zei

Hallo, Frouwkje, ik zie dat jij het zelf al hebt opgelost. Ik vind al je kaarten geweldig, dus is het neit erg, kan men lekker even door je blog scrollen.
Adriana proficiat, mail even naar Copic@telfort.nl

Frouwkje zei

Dank je wel Diny!!
Liefs, Frouwkje

СВЕТЛАНА zei

Здравствуйте, Diny! Спасибо за розыгрыш приза!
Поздравляю Адриану!!!♥♥♥

Tinie zei

Gefeliciteerd dames!!!

Groetjes Tinie