donderdag 14 april 2011

Kaart met pocket

Hallo, 
het is lang geleden dat ik jullie wat liet zien op dit blog. 
De afgelopen weken stonden in teken van de voorbereidingen en de workshops op de winkeliersbeurs in Keulen. Ook heb ik tussendoor nog mijn verjaardag gevierd, ik wil iedereen bedanken die me een bericht of een kaart hebben gestuurd, erg lief. 
Op de beurs werkte ik voor een fabrikant van knopen en ander kleinvakmateriaal. Aan mijn tafel konden de bezoekers een corsage een ring of een geschenktasje maken. Zoveel mogelijk gebruik makend van lijm, zodat het snel kaar was. Heb veel mensen aan mijn tafel gehad tijdens de drie beursdagen. Het leuke van deze beurzen is dat er echt heel Europa en daarbuiten aanwezig is, ook zie ik daar de klanten terug waar ik al eens gewerkt heb. Dan pas realiseer ik me, wat een geluk ik heb dat ik door mijn hobby/werk zoveel van de wereld zie. Een groot compliment kreeg ik van een Finse klant, die zei" Ik kan deze spullen alleen verkopen als ik de modellen van Diny erbij heb."  Na drie dagen is ook heel fijn om weer heerlijk thuis te zijn, alleen dit keer werd ik na een uur erg ziek, een darmvirus kreeg me enkele dagen klein. Vandaag voor het eerst weer een beetje energie.  Ik moet mijn Copics nog even laten staan om de zaken van de beurs af te werken, mijn handen jeuken om de nieuwe Hanglar stempels te kleuren. Vanaf vandaag kunnen je ze kopen op de internationale website van Hanglar, zag net dat de nieuwe kit al weer uitverkocht is. Maar in elk geval de mogelijk voor ons is er. Misschien dat ze nu ook aan onze winkeliers gaan leveren, ik hoop het.
. Begin mei gaan Annie en ik weer op toer, op7 en 8 mei is er een stempelbeurs in Stuttgart, daar geven we op 9 mei een Certificatie. We zijn gevraagd daarna door te reizen naar Wenen, dat doen we graag. Daar hebben we op 11 mei weer een Certificatie en op 12 mei een Masterclass met de in november gecertificeerden. We nemen ook tijd om Wenen wat beter te bekijken. Jullie lezen wel dat ook je ook boven de zestig nog veel leuke dingen kunt doen, als je tenminste gezond bent, dat realiseren we ons goed. We profiteren er maar goed van. Het leuke is, dat we deze dingen samen kunnen doen, alleen zou ik niet graag gaan.
Ik heb nog een kaart die ik jullie kan laten zien.
Het is een dubbel gevouwen kaart, die bovenaan met een lipje vastzit. Dat had ik te klein gemaakt, dus zie je het niet zo goed. Ik heb dit model nagemaakt van Kathrin een van de Duitse Copic designers, ze stuurde me deze kaart op. Ze maakt prachtige projecten, neem hier eens een kijkje. Het stempeltje is van Bildmalarna, zo'n lief ding met haar beertje. Het papier komt uit een blok van Papermania Capsule collectie, dat is er in een groot aantal kleuren, gelukkig ook in paars. 
zo ziet de kaart er uit als deze opengeklapt is. Onderaan is een pocket voor een tag of een cadeaubon, cd of stempelafdrukjes. Wat je maar cadeau wilt geven. Hier zie je bovenaan dat lipje, maak dat wat groter. 
Het label heb ik met een stans gemaakt, maar is ook goed te snijden, de streepjes zijn met een pen getrokken. 
 De postzegelstempel komt van Whimsy stamps, ze leveren er ook een snijmal bij.
 Ik heb de kleuren niet genoteerd, maar ik weet dat ik voor de kleding de nieuwe V20en 25 heb gebruikt.
een lang bericht, ik hoop dat jullie het tot het eind hebben vol gehouden. Wie weet zie ik jullie zondag in Zeist op de grootste en leukste stempelbeurs die ik ken, n.l. het Art Specially Event in Zeist. Miranda Degenaars presenteert daar haar eerste stempelboek, ik ben weg van haar artistieke manier van stempelen. Hoop dat er zondag nog een exemplaar voor me over is.
Groet Diny

19 opmerkingen:

Tinie zei

O wat is ze weer mooi ingekleurd, prachtig zeg!!!

Groetjes Tinie

Frouwkje zei

Hoi Diny,
Prachtig ingekleurd!! En wat een leuke aparte kaart!
Heb jij trouwens een e-mail adres?
Ik zou je graag iets willen vragen over de Derwent potloden.
Liefs, Frouwkje.

Anita zei

Prachtige kaart hoor Diny.
Tot zondag misschien

Gr. Anita

Diny Sprakel zei

HAllo Frouwkje
mijn emailadresstaat bij mijn profiel. Het is copic@telfort.nl
groet Diny

Frouwkje zei

Hoi Diny,
Ik zal wel hardstikke kippig zijn, maar ik zie je profiel niet, ik heb echt eerst gezocht hoor!
Maar maakt niet uit, ik heb nu je e-mail adres!! Dank je wel!! Ik ga je zometeen mailen.
Liefs,Frouwkje.

Marlies zei

Wat een geweldige kaart, Super mooi gemaakt, zoveel details en super schattige afbeelding!!
groetjes, Marlies

Yvonne zei

Diny, dat is weer een heel verhaal! Beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en wat vervelend zo'n virus, fijn dat je weer wat opknapt. Geweldig mooie kaart zeg! Volgens mij gaat daar best wat tijd in zitten!
groetjes Yvonne

Sandra zei

super leuk kaartje diny , mooie kleuren combi
gr sandra

Marie-Anne zei

Wat een schitterende kaart.

Marie-Anne

Marian zei

Schitterende kaart en mooie kleuren gebruikt
Groetjes

Marjanne zei

prachtoge kaart en jullie hebben gelijk er van te genieten met zn tweeën!!

Kim zei

Het is weer een schitterende kaart!

Groetjes Kim

Marianne Schut zei

Hai Diny, een heerlijk verhaal weer,leuk te lezen hoe lekker actief je toch altijd bent, hihi! Heerlijk toch! Je kaartje ziet er weer geweldig uit! Erg lief stempeltje is dit! Liefs Marianne

Roelie zei

Wat is deze ook weer lekker lief en schattig. Heel leuk project!
Groetjes Roelie

*mieke* zei

Schitterend en de kleur vind ik helemaal het einde!
Groetjes Mieke

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een super mooi kaartje, leuk modelletje. Prachtige kleuren en details.
Groetjes van Jacqueline

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Diny,zo lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.

Liefs Riet.

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Diny,

Wat een schitterende kaart. Qua kleur en details. Heel apart en veel werk!! Nog een leuke verjaardag gehad en mijn kaartje nog ontvangen?
Gezellig weekend.
Hartelijke groetjes Lida.
Hoop je weer eens op een beurs te zien.

jans zei

wat een scitterende creatie grt jans