woensdag 27 april 2011

Hanglar girl

Hallo,
het heeft even geduurd voor hier weer eens een berichtje verscheen. Maar het mooie weer, gezellige dingen en klussen in huis en tuin slokten mijn tijd op. Daarom even wat minder activiteit hier, niet dat ik jullie vergeten ben, hoor. Ik heb de laatste weken eigenljk helemaal niet gekleurd, dat is denk ik voor het eerst de afgelopen drie jaar. Dan mag het van mezelf ook een keer. Ik wilde toch een kaart plaatsen, dus even mijn computer nagezocht en daar vond nog mooie kaarten van Annie die ik nog niet heb laten zien, hier is de eerste. Een Hanglar meisje met tasje, een oudje maar altijd nog mooi. De nieuwe kit komt er aan, die van Pasen heb ik helemaal nog niet gebruikt, die blijft wachten op de volgende pasen.
Ik kan je de kleuren van de Copics niet geven, want die heb ik niet, wel zie ik dat Annie gekleurd heeft met de mooie distress-techniek met Copic markers.
Ook de verdere details van deze kaart kan ik niet beschrijven, maar de foto's geven informatie genoeg, hoop ik.

Op15 mei zal ik in de scrapboekwinkel van Hobbyhandig in Heesch zijn om een demonstratie in het gebruik van Copic en Derwent en de combinatie van deze twee te verzorgen, ik hoop op deze zondag een heleboel van jullie daar te zien.
Voor die tijd gaan Annie en ik weer op (60+)toer, we zullen 7 en 8 mei demonstreren op de Stempelmesse Sued in Korntal bij Stuttgart. Aansluitend daarop geven we daar een Certificering. Er is ons gevraagd daarna door te reizen naar Wenen waar we op 11 mei een Certificeringdag houden. Daarna blijven we nog even daar om Wenen te bezoeken en in de avond een Masterclass Copics te geven aan de groep die we in het maart gecertificeerd hebben. We zijn dus weer ruim een week onderweg.  Voor de cursusdag in Stuttgart zijn nog enkele plaatsen vrij, Wenen zit vol. Elke keer willen we toch weer wat nieuws laten zien, dus zijn we al weer aan het voorbereiden, jullie merken wel genoeg te doen.
Ik heb op de vraag in het vorige bericht geen goed antwoord ontvangen, het moest zijn Cutestampsand cards. Ik verloot toch twee broches onder degene die gereageerd hebben.
de winnaars zijn: Crea-elma en Agitte.
Dames geef even de gewenste kleur door dan maak ik ze voor jullie en als je ook je adres doorgeeft, kan ik ze naar je sturen.
Dit was het weer voor vandaag, ga snel weer aan de slag met opruimen.
Groet Diny

7 opmerkingen:

Sandra zei

super leuk kaartje hoor ook al heb je hem zelf niet gemaakt deze keer diny
gr sandr

Yvonne zei

Wauw, wat een schitterende kaart van Annie! Die hanglar meisjes zijn ook zo mooi, super dat je we nu de kits gewoon online kunnen kopen!
Zo te lezen hebben jullie nog genoeg te doen de komenende tijd, Ik wens jullie heel veel plezier en succes.
groetjes Yvonne

Thea zei

Super kaartje...wat zijn ze leuk hé die stempels...
Veel succes op de beurzen...jullie zullen het vast wel leuk hebben zo met z'n tweetjes...

Groetjes Thea

crea-elma zei

Hoi hoi,

Allereerst een leuke kaart van Annie, stempels zijn heel cute.
Veel beurzen te gaan, heerlijk hoor ( vergeet geen muntje-)))), veel plezier alvast.
Dan zie ik ook nog dat ondergetekende in de prijzen valt, hartstikke leuk!!
Persoonlijk vind ik zwart een hele mooie kleur.
M`n adres is:
Elma Verduijn,
Brasem 269,
2986HC Ridderkerk.

Alvast superbedankt!

groetjes Elma

marijke zei

wat is dit een plaatje met die donkere cardstock onder het lichte papier en de hängler ook zo gaaf in gekleurd , Annie mijn complimenten hoor

Andrea zei

Hi Diny,

einfach nur schön!
Tolles Papier und schöne Farben.

LG
Annchen

P.S: Leider sehen wir uns nicht in Korntal in diesem Jahr.
Grüße an Anni, Ihre Enkelkinder sind jetzt schon 1 jahr ... muss ich immer dran denken, wenn ich an letztes Jahr Korntal denke!

Marie-Anne zei

Wat een schitterende kaart!

Marie-Anne