woensdag 27 mei 2015

Demo zondag in Heesch 31 mei 2015

Hallo,
zondag 31 mei mag ik samen met een heleboel collega's een demonstratie verzorgen in het Creatief Centrum in Heesch. Als je op de link klikt zie welke geweldige demonstratrices er die dag zijn om jullie de nieuwste producten te tonen of uitleg te geven over bepaalde producten. 

Ik zelf laat je zien hoe je mooiste achtergronden maakt met verschillende mediums. Ik breng voorbeelden mee van achtergronden gemaakt met Copics, PanPastel, Distress inkt en Bister. 

Het kost wel wat tijd om een en ander weer voor te bereiden en jullie nieuwe dingen voor te schotelen. Dus de komende dagen weet ik wel hoe ik mijn dagen en avonden doorkom.

Ik laat je in dit bericht wat voorbeelden zien, die ik maakte met Bister en stempels van Noor en Indigo Blue. Ik breng natuurlijk ook mijn gekke vogeltjes kaarten mee.

Hier een voorbeeld waarbij Bister combineerde met embossingpoeder.

Voor dit tweede voorbeeld gebruikte ik naast Bister ook Flakes van Indigo Blue.
In het derde voorbeeld zie je dat je de Face stempel ook kunt aanbrengen over de Bister achtergrond, ik pak dan de transparante sheet en leg die over de achtergrond om te zien waar het gezicht het beste uitkomt.
Naast Bister heb ik ook met groene inkt op de achtergrond gestempeld. Het randje rondom maakte ik met een groene Multiliner
Om af te sluiten laat ik twee labels zien , die ik maakte van de reststroken.

Ik hoop jullie zondag te zien tijdens mijn demo, trek er wel even wat tijd voor uit, want ik laat je meerdere technieken zien,
Groet Diny

4 opmerkingen:

Juanita zei

Wauw, ze zijn fantastisch mooi Diny!!
Ik zou graag komen kijken, maar is toch even te ver weg.
ik wens je veel plezier!

Anneke zei

Wat ben jij weer druk geweest. Mooi zeg!
Succes en veel plezier op 31 Mei.
Groetjes, Anneke

Marlies zei

Geweldig vind ik deze! Lieve groetjes, Marlies

nettie53 zei

Hoi Diny,
Ben in Heesch geweest. Je hebt hele mooie crea's laten zien.
Ik heb weer veel ideeen opgedaan. Dank je wel.
Groetjes,
Nettie