maandag 18 mei 2015

Daar ben ik weer

Hallo bloglezers,
daar ben ik weer, na een hele periode niets hier te hebben geplaatst. Daarom in dit bericht een soort update van de afgelopen maand.
April was een drukke maand met twee grote stempelbeurzen, eerst het super even tin Nijkerk en de week daarop was de Stempelmesse Sued in Korntal, dat ligt bij Stuttgart. Dit was ook weer een gezellig weekend, veel bekenden gezien en uitleg mogen geven onze geliefde Copics. Ook hier waren de gekke vogeltjes van Tim Holtz niet aan te slepen.


In dezelfde week vertrok ik met mijn gezin naar Frankrijk, eerst vijf dagen in de buurt van Parijs voor meerdere dagen Eurodisney. 
Ik heb het na twee dagen voor gezien gehouden, moest afhaken door een vervelende val in het zwembad, met een rug en arm die veelkleurig is geweest. Ik ben dol op kleuren, maar niet op deze.
Daarna zijn we doorgetrokken voor een verblijf in het Loiredal met zijn mooie kastelen. We hebben het naar ons zin gehad, veel gezien. lekker gegeten en genoten van het samenzijn.

Een dag na mijn thuiskomst hadden Annie en ik alweer een leuke workshopdag bij die fantastische eigenaren van Harlekino hobby. 
Er zijn veel mooie kaarten en gif(t)boxes gemaakt. Afgelopen zaterdag was Rijssen de "place to be", bij Hobbyvision kwamen bijna 60 enthousiaste mensen workshops volgen bij Anne en mij en onze andere collega's.  Heerlijk zo'n kippenhok vol met knutselende vrouwen.

 Ik ben nu aan het bijkomen van al die indrukken, laten bezinken of zo. Naast de projecten voor de workshop en demo's heb ik veel tijd doorgebracht met mijn garens en haaknaald. Ik doe intussen mee aan heel wat Crochet Alongs, je kunt het er maar druk mee hebben. 
Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat.


Op de planning staan nog enkele events:
zondag 31 mei een thuiswedstrijd bij Creatief Centrum in Heesch. Ik demo daar het maken van achtergronden voor je kaarten met Copics, PanPastel, distress inkt en misschien ook Brusho. 


Op zaterdag 6 juni zijn Annie en ik bij Noor en zo in Waspik voor een Panpastel demo en gratis workshopje. Misschien zie ik jullie wel op een van deze momenten. 


Ik ga ook meedoen met de CAL van Scheepjes waarbij je een omslagdoek maakt. In een volgende post laat ik wat meer van het haken zien,
groetjes Diny

7 opmerkingen:

Unknown zei

Tjonge Diny, je hebt het er maar druk mee gehad. Leuk om te horen dat je genoten hebt van je vakantie, maar vervelend dat je zo gevallen bent. Je kaartjes met die vogeltjes zijn weer helemaal super en je haakwerk ziet er erg vrolijk uit!
Welkom thuis!

gr Renata

Heleen zei

Een maand gaat hard Diny! Helemaal als je het druk en gezellig hebt. Hoop dat d vele kleurtjes op je arm en rus weer verdwenen zijn en het helemaal hersteld is.
Nu weer op naar de volgende drukke maand?
Lieve groetjes,
Heleen

KarinsArtScrap zei

het zijn weer mooie kaarten, haakwerk Diny wat weer een drukke tijd gehad en fijn dat je toch nog een goede vakantie hebt gehad.

Gr Karin

Unknown zei

Lieve Diny,

Wat een bezige bij ben jij toch! Ik dacht dat ik het druk had..... wat een mooie dingen laat je ons toch iedere keer weer zien. Prachtig! Hoop dat je hier nog lang mee door mag gaan.

Liefs,
Selma

Moni Agila zei

Leuke update Diny en ik vind die Crazy birds uitvoeringen van jou heel erg leuk. Ik ben benieuwd naar je omslagdoek.

Frouwkje zei

Je hebt het weer lekker druk gehad Diny ;-),
Superleuke kaartjes met de gekke vogeltjes!! Heerlijk dat je er ook even uit bent geweest. Ik hoop dat het na je val nu weer beter met je gaat. Je haakwerkjes zijn ook weer super!! Veel succes en plezier met de demo's!
Liefs, Frouwkje

yanmaneee zei

puma fenty
golden goose sneakers
cheap jordans
christian louboutin shoes
nike air max
kobe byrant shoes
nfl jerseys
jordan 4
yeezys
off white jordan 1