zondag 12 september 2010

Terug uit Duitsland

Hallo,
we zijn terug uit Duitsland, daar had men mij al verteld dat mijn blog er zeer vreemd uitzag.Ik weet niet wat er gebeurd is, misschien weet een van jullie waarom ik ineens allemaal teksten van Photobucket over mijn blog had staan. Heb mijn bloglay-out eraf gehaald en laat het even zo.
Vrijdag hebben we 18 mensen in Hagen gecertificeerd, was wel spannend de hele cursus in het Duits te moeten geven, maar Annie en ik slaan ons met een grap er meestal wel doorheen. Na een drukke dag, hebben we 's avonds de demotafels klaar gezet voor het Stempelmekka. Zaterdag was het lekker druk, zondag wat minder, maar we hebben veel belangstelling gehad voor de Copic Markers. Vooral vandaag waren er veel Nederlandse bezoekers. Op de beurs stonden ook een aantal Nederlandse winkels o.a. Cute Cards en Stamps en Kreatheja, het voelde wel als een thuiswedstrijd. Magnolia had de nieuwste stempels bij zich, dus je voelt wel aan wat we weer gekocht hebben. Maar ook bij onze Nederlandse collega's hebben we wat stempels gescoord, binnenkort laten we de kaarten zien met de stempels die we daar kochten en soms kregen. Dank je wel Gert-Jan.Katherina van Whiff of Joy bracht ook haar nieuwste serie mee, zo leuk die kerstfiguren. Al met al weer enkele gezellige en enerverende dagen voor ons dames op leeftijd. Voor mijn Duitse lezers: Wir werden in Wiesbaden am 27 October wieder einen Copic Zertificierungs Kurs geben. Auskuenfte ueber der Kurs bekommen Sie bei: b.rumpf-burblies@holtz-gmbh.de
deze kaart heb ik gemaakt voor mijn Tobias, die in october 3 jaar wordt. Als hij bij ons is, wil hij timmeren en krijgt dan een lat met spijkers en een hamertje van opa. Dan speelt hij Bob de Bouwer en timmert voor oma een huis, ik ben dan Wendy en moet hem helpen.
Het dessinpapier is Oliver van Basic Grey, het kereltje is een digi afbeelding van Phindy's Place.Zij heeft meer van dit soort leuke afbeelding. Het is altijd moeilijk om de versiering van een jongenskaart te maken, je bent zo gewend om in je bak met bloemen te duiken. Dit touw en de grote knoop vond ik wel passend. De knoop is met de airbrush gekleurd. De tekststempel is uit een oude set van Marianne Design.
Dit was het weer voor vandaag, 
groet Diny

25 opmerkingen:

Jacky zei

wat een super leuke kaart!
en wat een leuk stempeltje!!!

Ik vind het ook altijd zo moeilijk om een kaart te maken voor jongens. gelukkig hoef ik die bijna niet te maken!

Groetjes, Jacky

Francien zei

hoi diny ik ben nog een beginner om een blog te maken weet nog niet hoe ik als moet doen maar ik wil graag mee doen voor de copic groetjes francien

nummer 196

Jeanet van der Lee zei

Oh dit gebeurde mij pas ook met die achtergrond, dan is je gekozen achtergrond niet meer te gebruiken (van het internet gehaald) en moet je dus een andere kiezen, dan is het opgelost. Leuke kaart trouwens weer!

*Ellen* zei

heb al op div blogs gelezen dat de dames het heel gezellig bij jullie vonden, maar dat kan ook niet anders, en ohh kwijl wat oneerlijk dat daar de nieuwe magnolias al waren, maar ook dit stoere kereltje ziet er supers uit, schitterend is die, en ik zie het al helemaal voor me, lekker timmeren met je kleinzoon
groetjes ellen

Yvonne Russell zei

This is such a cute card. Love the colours too.

Dorathe de Greef zei

Welkom terug globetrotters. Ik lees dat jullie het erg naar je zin hebben gehad en dat is fijn. Ik ben erg druk met het voorbeelden maken voor Elst. Het voorbeeld van jou is natuurlijk weer een plaatje.
Groetjes Dorathe

Kreativmonster zei

Liebe Diny, die Zertifizierung war großartig, es hat mir sehr viel Spaß gemacht und ich habe viel gelernt. Ich fand es auch ganz toll, wie Anni und du den ganzen Tag auf dem Stempelmekka so geduldig erklärt und gezeigt habt. Liebe Grüße auch an Anni!

Els zei

Erg fijn dat jullie het druk en gezellige dagen gehad hebben. Dit blog zag er inderdaad erg vreemd uit met de bucket achtergrond.
Dit kaartje is weer prachtig en zal Tobias vast blij mee zijn. Leuk voor dat stoere kereltje.
Gr. Els

Marjanne zei

Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! En dit is een enig kaartje, stoer kereltje! Echt super!!

Karin zei

Echt een stoere jongenskaart heb je gemaakt voor je kleinzoon. De afbeelding is kon haast niet toepasselijker.

Groetjes, Karin

Elizabeth zei

Schitterende, echt stoere jongenskaart!!

Diane zei

Wat een wijze stoere kaart zeg. Erg leuk.

Groetjes,
Diane

Durvina zei

Wat een stoere maar toch ook schattige kaart, erg leuk en zoals gewoonlijk weer prachtig.

gr, Durvina

angelique (anlou) zei

geweldig dat jullie het fijn hebben gehad in duitsland meis
ik ben nu al aggie naar de mooie nieuwe stempels die jullie hebben gescoort
mooie kaart voor je kleinzoon, heel toepasselijk
liefs angelique

Yvonne zei

Wat een geweldige kaart is dit geworden! Daar zal je kleinzoon zeker blij van worden.
groetjes Yvonne

KarinsArtScrap zei

het is weer een leuk kaartje
en een heel leuk stempeltje

groetjes karin

Unknown zei

Wat een leuke, stoere jongenskaart. Geweldige stempel ook.

groetjes, Claudia

Bianca zei

Wat een geweldig leuke kaart is dit. En natuurlijk weer zo prachtig ingekleurd.
En wat super dat jullie kleinzoon zo heerlijk kan timmeren.
Groetjes,
Bianca

Heidie zei

Had je kaart al in het echt bewonderd en ik vind hem super. Vind het verhaal over je kleinzoon ook zo lief.

groetjes Heidie

Marianne Schut zei

Hai Diny, fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad in Duitsland! Super om al die mooie stempels al te kunnen bewonderen!
Het kaartje voor Tobias vind ik ook helemaal geweldig! Daar zal hij vast blij mee zijn! En wat lief dat hij een huis voor zijn oma bouwt! hihi! Geniet maar heerlijk van dit kleine mannetje, ze groeien zo hard! Liefs Marianne

Sandra's Scrapsels zei

Wat een leuk stoer kaartje Diny! Ik kende je blog helemaal niet, maar wat maak jij mooie kaartjes zeg!! Prachtig!

Groetjes, Sandra

Kim. zei

Cute cute card, love the image and it is coloured beautifully.
Kim xXx

Anoniem zei

Hele stoere jongenskaart, spijtig dat Wendy er niet bij op staat.
Liefs
Christa

Bernadet zei

wat een geweldige kaart Diny!!
Je kleurwerk is echt geweldig gaaf

Wendy Schoonhoven zei

Wat een leuke, stoere kaart heb je gemaakt, super. En ik heb je een mailtje gestuurd ivm je blogachtergrond...groetjes, Wendy Schoonhoven.