maandag 16 augustus 2010

30.000 hits bereikt, prijzen van de wedstrijd worden getrokken.

Hallo,
ik zie net dat ik de 30.000 hits bereikt heb, dus ga ik zo meteen de prijzen trekken. Ik maak drie pakketten met verschillende dingen er in. Jullie allemaal bedankt voor het meedoen aan de wedstrijd,  ik heb met plezier jullie opmerkingen gelezen. 
Zijn jullie benieuwd wat het antwoord is? Grappig dat velen dachten dat kaart 2 met distress inkt gekleurd was, dat betekent dat ik de Copic distress-techniek toch onder de knie heb. Ik was zelf niet zo tevreden over dit plaatje, maak ze nu al veel mooier. 
 Degene die het Aquamarkers blog regelmatig bezoeken, hadden het gemakkelijker, want daar had ik al een deel van het antwoord opgezet. Dus word daar ook volger als je niets wilt missen over de nieuwe markers. Dit blog ga ik straks vullen samen met een aantal andere creatievelingen, die ook hun bijdrage gaan leveren. We gaan daar, naast informatie, ook wedstrijden etc.uitschrijven.
Dus kaart 1 is gekleurd met Aquamarkers, kaart 2 met Copic markers, hadden jullie iets anders van me verwacht?
Van de 90 inzendingen hebben 20 het goede antwoord gegeven, hieruit heb ik met de Random Generator drie personen gekozen.
Random Integer Generator
Here are your random integers, generated with replacement:
14  19  1 
Timestamp: 2010-08-16 20:34:53 UTC

De namen die erbij horen zijn:
nummer 1 is Bianca, hier haar blog
nummer 14 is Willie, hier haar blog
nummer 19 is Eline, hier haar blog
Winnaars gefeliciteerd, ik wil jullie graag je pakketje sturen, maar heb je adres nodig. Mail dit even naar Copic@telfort.nl.
Op het gekopcopicblog is weer van alles te doen, vandaag staat een website in de spotlights, binnenkort schrijven we een wedstrijd uit met bovenstaande DigiDiny-plaatje. Ook daar kun je natuurlijk volger worden om niets te missen.
Groet Diny

6 opmerkingen:

Jannie van der Zwan zei

zooooooooooooooooooooo Diny dat is snel gegaan zeg dat je nu al op de 30.000 hits staat maar kan ook niet anders met zo,n mooi blog waar veel informatie opkomt en prachtige kleurvoorbeelden op staan hopelijk ben je ook snel op de 600 blogvolgers :D
Voor wie deze wedstrijdje gewonnen heeft van harte gefeliciteerd en geniet ervan.

Groetjes Jannie

Wendy ten Hove zei

Hoi Diny,

Is toch best lastig, om te zien waar je wat mee gemaakt hebt, maar dat zegt inderdaad wel dat je de technieken al onder de knie hebt!! Leuk dat je zo'n wedstrijd hebt gedaan!

Groetjes, Wendy

Anja zei

OOh dames gefeliciteerd.
Enne ik kon bij de 2e afbeelidng echt niet zien dat het met copics was gekleurd.prachtig gewoon.
Gr Anja;o)

angelique (anlou) zei

dank je wel voor de leuke wedstrijd diny
meiden gefeliciteerd met jullie prijs
liefs angelique

Marianne Schut zei

Gefeliciteerd dames met jullie prachtige prijs! Nou ik zat er dus flink naast met mijn 2e kaartje, hihi! Mijn complimenten Diny, dat inkleuren met de copic's en dan met deze distress techniek, geweldig!!!! Liefs Marianne

Creaties-thuis zei

Van harte gefeliciteerd dames! En heel veel kleurplezier ermee.
Groetjes, Heleen