donderdag 29 juli 2010

Een dikke kus

Hallo,
gisteren ben ik weer een tijdje op mijn hobbyzolder geweest. Wilde eigenlijk eindelijk weer eens wat opruimen, maar daar kon ik me niet toe zetten. Daarom maar enkele kaarten gemaakt. Hier zien jullie er een van.
De dikke kus op de kaart is voor alle lieve blogvolgers die me gecondoleerd hebben in de afgelopen week. Het doet enorm goed als je leest hoe jullie met me meeleven, dank jullie wel daarvoor.
Het gaat nu wel weer. We zijn afgelopen weekend met de kinderen en kleinkinderen enkele dagen naar een bungalowpark geweest om toch ons 40 jarig huwelijk te vieren. Mijn kinderen hadden een prachtig weekend geregeld, daar hebben we van kunnen genieten.
Het designpapier is Olivia van Basic Grey. Het stempeltje is een schatttig figuurtje van Hanglar, toch jammer dat ze hier niet te koop zijn. Ik zou zo graag de allernieuwste hebben, als iemand weet hoe ik er aan kan komen, dan hoor ik het graag. Stuur me even een mailtje.
Hier zie je de gebruikte kleuren. Het gekleurde figuurtje is uitgeknipt en verhoogd op de kaart gezet.
Morgen trek ik de winnaar voor de grote afsluitende candy: de 8 navullingen van Copic.
Iedereen doet weer mee, ook de vorige winnaars.
groeten Diny

34 opmerkingen:

Dina zei

de kaart is weer een beauty

Unknown zei

Hallo Diny, het is een prachtig kaartje geworden. De kleuren zijn zo mooi en je hebt een mooie papier combinatie gemaakt. Fijn dat jullie toch hebben kunnen genieten van de trouwdag. Nog gefeliciteerd!
Groeten van Ageeth

Linda zei

Wauw wat een mooie kaart
gr Linda

Marjanne zei

Wat een mooie kaart, en wat fijn dat jullie toch hebben kunenne genieten van jullie huwelijksfeest, dat zal jullie goed gedaan hebben!

angelique (anlou) zei

je kaart is weer een ware schoonheid meis
ik ben blij dat jullie toch hebben genoten van jullie 40 jarig huwelijk, alsnog gefeliciteerd
ik vind het fijn te lezen dat het weer een beetje gaat, het moet toch nog slijten meis
liefs angelique

Unknown zei

Gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk. Fijn dat je er toch van hebt kunnen genieten. Zo lekker met kinderen en kleinkinderen, want uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste.
Wat een geweldig mooi kaartje! Helaas weet ik ook niet hoe je aan de Hangler Stangler kan komen. Ik vind ze zelf ook helemaal te gek.

gr. Renata

Astrid zei

Nou dank je wel hoor Diny voor de dikke kus kaart, hij is heel leuk. Nog gefeliciteerd met je 40 jarig huwelijksfeest, fijn dat jullie er toch nog wat leuks van hebben kunnen maken.
Groetjes Astrid

Yvonne zei

je kaart is weer ontzettend leuk en mooi! Ben blij dat het wat beter met je gaat, maar het heeft uiteraard tijd nodig, het blijft toch je moeder.
fijn dat jullie nog hebben kunnen genieten van een heerlijk weekend, alsnog van Harte Gefeliciteerd en wens jullie nog heel veel jaren samen.
liefs en groetjes Yvonne

Diane zei

Ha Diny,

Wat fijn dat je je toch weer kon zetten tot het maken van een kaart. Hij is erg lief en mooi geworden.
Gefeliciteerd met jullie 40 jarige huwelijk. Leuk dat je kinderen het hadden georganiseerd, en dat je er toch ook van hebt kunnen genieten.

Groetjes,
Diane

Elizabeth zei

Schitterende kaart!! De stempels staan soms via hun shop op Ebay te koop. Er was 2 jr. geleden sprake van dat Sugar Nellie ze(contract was getekend)via Funky kids voor de hele wereld zou gaan verkopen, maar dit is nooit doogegaan.Voor de rest zijn ze alleen in Zweden te koop, dua als je daar iemand kent is dat misschien een optie.

*Ellen* zei

whow wat een lekker vrolijk kaartje, prachtig met die leuke hangler, jammer toch dat ze zo moeilijk te krijgen zijn, en heel fijn dat jullie toch nog een lekker weekend hebben kunnen genieten van je 40 jarig huwelijk
groetjes ellen

Hetty zei

Wat een super mooi kaartje en wat fijn dat jullie toch nog lekker met elkaar het 50 jarig huwelijk hebben kunnen vieren

gr hetty

Roelie zei

Hoi Diny, wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. Ik vind het papier ook zo leuk... Staat nu op mijn verlanglijstje dus! Fijn dat jullie toch nog een heel geslaagd weekend hebben gehad, alsnog gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk.
Groetjes Roelie

Andrea zei

hoi Diny, fijn je weer op je blog te zien
groetjes andrea

martina's kaartjes zei

Wat een prachtige kaart ! Leuke kleuren en supermooi papier !
Proficiat met jullie 40 jarig huwelijk. Groetjes,
Martina

Jolita zei

Mooie kaart weer Diny!
Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie 40jarig huwelijk. Goed om te lezen dat jullie genoten hebben van het weekend met kinderen en kleinkinderen!

Groet,
Jolita

Jeanet van der Lee zei

Prachtig kaartje weer zeg. Haha, opruimen...en dan toch weer aan de knutsel, ik herken dat wel, dan kom je meestal zoveel tegen waarvan je denk, Oh..dat moet ik ook weer eens gaan gebruiken.

Anita zei

Wat een superleuk kaartje, mooie kleuren.
Ik heb vorig jaar Hanglars besteld en in Noorwegen (woont mijn man)laten bezorgen. Helaas kwam er nog nog behoorlijk wat aan douane overheen. Niet leuk meer!

Gr. Anita

Dorathe de Greef zei

Heey Diny,

Nog van harte met jullie 40-jarig huwelijksfeest. Ik vind het erg fijn dat je weer iets van je laat horen op je blog en dat nog wel in de vorm van een geweldig mooie kaart. Freubelen is ook veel leuker dan opruimen. (of je moet Agit heten)

Groetjes Dorathé

yvon zei

Hallo Diny, wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt. En die Hanglers zijn leuk hé.
Blij dat het weer een beetje gaat met je en dat je toch nog heb kunnen genieten van de dagen die jullie kinderen hadden georganiseerd. Alsnog van harte met jullie 40jarige huwelijk.
Groetjes, Yvon

arjette zei

Hoi hoi,

wat een prachtige kaart!! Nog gefeliciteerd met jullie 40-jarig huwelijk, fijn dat jullie evengoed nog hebben kunnen genieten van het weekendje weg met kinderen en kleinkinderen. Veel sterkte nog hoor!!

groetjes Arjette.

Petra zei

Prachtig kaartje, mooie kleuren en zo mooi ingekleurd ;-))) Fijn dat jullie toch nog jullie 40-jarig huwelijk hebben kunnen vieren! Dat zal jullie goed gedaan hebben.

Groetjes,

Petra

Margreet zei

Wat een geweldige kaart en zo mooi gekleurd!
Nog proficiat....fijn dat jullie toch nog hebben kunnen genieten van het weekend!
xxx Margreet

Anneke zei

Mooie kaart heb je weer gemaakt,
Alsnog gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwelijk. Fijn dat jullie er toch nog van hebben kunnen genieten.
Groetjes Anneke

Marga zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
KarinsArtScrap zei

hallo diny

het is weer een heel erg leuk kaartje geworden.
je hebt mooi papier gebruikt
het geheel past allemaal goed bij elkaar en weer mooi ingekleurd.


groetjes karin

Renkata zei

Hoi Diny
echt fijn dat het een beetje beter met jouw gaat.
Mooi kaartje!

Hilde Suykerbuyk zei

leuke kaart, diny! ik hoop dat het je al wat beter afgaat!
gr. hilde

Angelique zei

Hoi Diny, wat een heerlijk en mooi kaartje heb je gemaakt. Fijn om weer even je gedachten te kunnen verzetten. lekker hoor dat je even hebt kunnen genieten van een welverdiend weekend met je kids en niet te vergeten kleinkinderen samen! Toch nog even stil kunnen staan wat voor jullie een hele belangrijke en unieke dag is! Ik kom snel weer even bij je langs, ben nu eerst behang aan het scheuren........ liefs angelique

GREETJE zei

Fijn dat je toch van je weekend hebt kunnen genieten!
Dikke kus voor jou je kaartje is weer een beauty
Greetje

Anoniem zei

Wat een mooie kaart weer!
Een lief stempelafdrukje ook, jammer dat ze niet zo makkelijk te krijgen zijn:(
En wat fijn dat je toch nog een weekendje hebt kunnen genieten!
Groetjes Miranda

Bianca zei

Wat heerlijk dat het ietsjes beter met je gaat. En wat geweldig dat jullie, ondanks alles, genoten hebben van het weekend. Alsnog gefeliciteerd met jullie 40 jaar.

Je kaart is prachtig. En die stempels zijn zo lief/mooi. Heel erg jammer dat ze niet hier te koop zijn.
Groetjes,
Bianca

Jacqueline (Sjakkie) zei

Fijn dat je toch nog je trouwdag hebt gevierd met je kinderen. Je hebt weer een geweldig mooi en leuk kaartje gemaakt. En ik wil je nog bedanken voor de mooie prijs die ik van je heb mogen ontvangen.
Groetjes van Jacqueline

Marianne Schut zei

Hai Diny, het is al wel weer een weekje geleden inmiddels maar wilde je toch nog even zeggen dat ik het heel fijn vind voor jullie dat jullie er even samen tussenuit zijn geweest! Je kaartje is weer prachtig, tja wordt een beetje saai misschien maar ze zijn nu eenmaal allemaal schitterend! hihi
Fijn weekend! Liefs Marianne