zaterdag 26 juni 2010

Certificering in Houten

Hallo, 

 wat later dan jullie van mij gewend zijn is hier toch het verslag van de certificeringsdag op 20 juni in Houten. Deze keer was de locatie een prachtig, erg luxe hotel. Alles hypermodern, ik moest van enkele dames het herentoilet op de foto zetten, daar zat volgens hen  in de spiegel een televisie en ging het toiletdeksel automatisch naar beneden (hoe wisten ze dat!).


Bij het bekijken van de foto's zag ik dat we geen opnames hebben gemaakt bij het uitreiken van de certificaten. Geloof me dit is echt wel gebeurd. Naast goed luisteren en hard werken was er ook tijd voor lekkere cappucino's en smooties en natuurlijk een heerlijke lunch. Er is veel gekleurd. gemengd , geblend en geairbrusht. De deelnemers weten nu de schaduwen op de goede plek te leggen, stempelen met blending vloeistof en combineren de Cuttlebug met de airbrush.Aan de positieve reacties die we kregen mogen we zeggen dat ook deze dag geslaagd was. Lieve deelnemers bedankt voor jullie aanwezigheid en aandacht.
Dit zeg ik ook namens Agitte en Annie.
De volgende certificeringsdag staat op 28 augustus gepland in Ridderkerk, we hebben daar nog plaatsen.
Wil degene die nog foto's heeft, die naar me sturen, ik zet alle onbewerkte foto's op het web, jullie ontvangen nog een link daar naar toe.
groet Diny

5 opmerkingen:

Hetty zei

Zo dat ziet er wel heel gezellig uit ik zou best willen want ik ben gek op kleuren et copics maar vind het een hoop geld

gr hetty

Angelique zei

ziet er allemaal weer super uit diny!!

Bianca zei

Leuk hoor Diny, dat het weer zo'n geslaagde dag was. Ik ben nog steeds aan het genieten van mijn dag in Apeldoorn. En wil veel oefenen, helaas ontbreekt daar de tijd een beetje voor op dit moment.
Groetjes,
Bianca

Karin zei

Ziet er super gezellig uit daar!

Groetjes karin

Monika Reeck zei

Dear Diny, I live in Muenchen Germany....are you making copic class also in Germany...do you know if it is in Germany copic teacher?thanks for your answer :)
Hugs, Monika (monik1973@yahoo.com)