dinsdag 11 mei 2010

Weer in het koude Holland

Hallo blogvolgers,
ik ben sinds gisteren weer terug in Nederland. Wat is het hier koud zeg, ik heb medelijden met de mensen die hun Meivakantie hier hebben doorgebracht. In de VS hadden we elke dag meer dan 22 graden, erg fijn om steden te bezoeken. Mijn zus en ik hebben een fantastische vakantie gehad, met natuurlijk als hoogtepunt de dagen samen met zoonlief. Maar we genoten ook van de mooie steden Boston en New York en de prachtige natuur op Cape Cod en Rode Island. Het was een heel afwisselende trip, we hebben veel gezien, veel gelachen en heel veel gewinkeld, zelfs zoveel dat we een goedkope koffer moesten kopen en met een extra koffer vol spullen terug kwamen. Wat hobbyspullen gekocht bij Michaels en verder veel leuke spulletjes in de outlet-centra die daar echt mega zijn. Heb mijn Copics nog niet aangeraakt, want we kregen na een veel te lange vliegreis(aswolken) op Schiphol bericht dat onze moeder was opgenomen op de hartbewaking, maar ze is weer stabiel op dit moment. Dus heb ik op dit moment even andere dingen aan mijn hoofd, dan het maken van een kaart. Dat komt wel weer.
 Hier enkele foto's.

De Copic certificeringscursus in Apeldoorn zit helemaal vol, die in Breda heeft nog een plekje en bij de anderen is nog wel meer plek.
 groet Diny

12 opmerkingen:

Marjanne zei

Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad, maar naar om zo thuis te komen met je moeder op de hartbewaking. Gelukkig gaat het alweer wat beter zoals je schreef.

creacora zei

Welkom weer thuis de foto`s zien er toppie uit fijn dat je het zo leuk hebt gehad en sterkte met je moeder!

groetjes Cora

Dorathe de Greef zei

Hoi Diny

Zo te lezen heb je een goede vakantie gehad. Wat een bofkonten met het weer daar. Hopelijk komt alles met je moeder goed en kun je zonder zorgen weer aan de freubel.

Groetjes Dorathé

Wendy ten Hove zei

Hoi Diny,

Wat fijn dat je zo'n heerlijke reis hebt gehad!! Ha ha, en een hele koffer met hobbyspullen!! Goed, zeg! Ja, de prijzen daar zullen wel wat verschillen met hier, wel ook een reden om naar de VS op vakantie te gaan. ;-) New York is super, hè?! Ik vond het echt een geweldige stad, een grote beleving!
Leuke foto's! Veel succes wel ook met je moeder, hopelijk is ze er snel weer bovenop. En hopelijk kom je snel weer lekker tot rust, want zo'n jetlag kan er toch wel flink inhakken ook...
Welkom terug in het Hollandse!

Groetjes en fijne dag,
Wendy

Riet zei

Wat een schitterende foto,s Diny,dus je heb heerlijk genoten.
Veel gekocht en gezien.
Je kind weer in je armen kunnen sluiten.
Wat wil je nog meer.
Ben blij dat je weer veilig in holland bent.
Sterkte met je moeder.
En geniet nog maar heerlijk na.

Liefs Riet.xx

*Ellen* zei

heee welkom terug in ons koude kikkerlandje,heerlijk toch dat je zo'n superse vakantie hebt gehad, alleen de thuiskomst is dan idd wat minder zo, heel veel beterschap en sterkte met je moeder

Groetjes Ellen

Pati zei

Hi Diny

Thank you very much for sharing some pictures with us. Looks like you had a wonderful time in the States. :-)
I hope all is fine with you.

BIG hugs and take care
Pati

marijke zei

welkom thuis Diny , de foto's zien er geweldig uit en ik weet zeker dat jij waanzinnig hebt genoten, had maar wat warmte mee terug genomen meid dat kunnen we goed gebruiken, ik zit verdorrie met de kachel aan weer ( woon in hoekhuis, altijd koud)

BepvS zei

Wat een leuke foto's Diny, fijn dat je weer veilig bent aangekomen en sterkte en beterschap voor je moeder.
Gr, Bep

Diane zei

Sterkte met je moeder en vooral sterkte voor je moeder! Hopelijk mag het snel de goede kant weer opgaan.

Groetjes,
Diane

Marianne Schut zei

Hai Diny, heerlijk te lezen dat je zo genoten hebt, prachtig gezicht jullie zo met z'n tweetjes tussen al die tassen! hihi Ik dacht altijd dat zie je alleen op films, hihi! Nou trek maar een dikke trui aan hier weer op Nederlandsebodem want de herfst is hier volgens mij goed op gang gekomen, brrrr.
Heel veel sterkte en beterschap voor je moeder gewenst... Liefs Marianne

Nancy zei

Welkom thuis Diny!
Mooie foto's van een duidelijk leuke vakantie!
groetjes, Nancy