zondag 30 mei 2010

Copic Certificering Apeldoorn was een succes!

De eerste groep Copicgebruikers heeft de certificeringsdag er op zitten. Zaterdagmorgen om half tien stonden de eerste deelnemers al klaar voor de cursusdag, ze mochten onder het genot van een kop koffie nog even wachten tot wij klaar waren. Van 10.00 uur tot 17.15 uur hebben ze een vol programma afgewerkt, uitleg over de Copics, verschillende technieken en heel veel kleuren. Moe maar voldaan ging iedereen naar huis met het bronzen certificaat Copic Designer. Hier zien jullie er een.


 Door het aantal lovende emails, dat ik' s'avonds kreeg, weet ik zeker dat het programma goed in elkaar zit en dat de dag zijn geld meer dan waard is. Agitte, Annie en Dorathe reuze bedankt, jullie waren klasse! Bovenstaande collage geeft een impressie van de dag. Ik heb de deelnemers niet gevraagd of ik de foto's mocht gebruiken, maar neem aan van wel. Lida bedankt voor het maken van de foto's.
 Toch nog even een gekleurde Magnolia. Ik heb deze gemaakt volgens de video van Suzan Dean. Maar heb voor een deel mijn eigen kleuren daarbij gekozen. De W3 gebruik je op het eind om de kleuren een wat doffer/ouder uiterlijk te geven.
groeten Diny

13 opmerkingen:

Jolara zei

super zeg, heb net een stukje gelezen op clubs en men was zeer tevreden , het was een top dag.
Ik heb me ingeschreven voor eidn juni en kijk er naar uit hoop snel er wat van te horen ! GR Joyce

Yvonne zei

Het was inderdaad een topdag. Zo het zo weer over willen doen!! Heb er ook nog een stukje over geschreven op mijn blog!!
groetjes Yvonne

Marianne Schut zei

Hai Diny, Dat klinkt zeker super!! Fijn dat de dag zo geslaagd was, wie weet behoor ik ook nog een keer tot de gelukkige deelneemsters! Een mens moet wensen houden toch! hihi! Je voorbeeldje van het inkleuren ziet er weer super uit!! Liefs, Marianne

Dina zei

nogmaals bedankt , het was een zeer leerzame en gezellige dag
groetjes Dina

*Ellen* zei

dat is zo te zien een gezellig en leerzaam dagje geweest, en je magnoliaatje heel eerlijk, vind jou eigen kleuren toch veeeeel mooier hoor

marjo zei

ja zeker was het een top dag een dag om nooit meer te vergeten en ja ik zal hem ook zo weer opnieuw doen top dames het was heel erg leuk en gezellig bedankt voor de copic dag

Bianca zei

Het was zeker een super geslaagde dag. Ook ik zou deze dag zo over doen. Zou me ook zo nog een keer inschrijven voor deze cursus. We hebben zo veel info gekregen en moeten uitvoeren, dat mijn hoofd 's avonds tolde. Dames, bedankt voor deze geweldig leerzame dag. En het boek, ben ik mijn bijbeltje gaan noemen, is echt helemaal geweldig.
Groetjes,
Bianca

Thea zei

Leuk dat het een succes was, Diny.
Leuk he!!kleuren met copics en een distress look krijgen, ik ben ook druk aan het oefenen...

Groetjes Thea

Unknown zei

Wow, wat lijkt mij dit ook leuk om een keertje te doen. Ik zal je blog weer wat meer in de gaten houden ;-), of je een keertje in de buurt van Dordrecht bent!

Liefs,

Angelique zei

Super diny, dat het zo geslaagd was, had ook niet anders verwacht na de winkelierscertificering bijgewoond te hebben!! je kunt reuze trots zijn dat je zo iets moois op hebt gezet!! en je plaatje, prachtig gekleurd weer!!

Anoniem zei

het was zeker een top dag,we hadden er zo lang naar uit gekeken, en nu is hij zo maar voorbij. jullie waren geweldig. wat een prachtig materialen pakket zat er bij,veel mooie spullen.
ja, het is niet heel goedkoop dames, maar het is het dubbel en dwars (misschien nog wel meer) waard, zeker aan matriaal, en niet te vergeten het zalige buffet.
dames ik neem mijn petje voor jullie af. gr sylvia nieuwenhuysen

Diane zei

Ha Diny,

het was geweldig zaterdag. Ik heb genoten en veel van jullie opgestoken. Ook ik heb het op mijn blog gezet. Enne al heb ik een keer gevolgd, het blijft voor herhaling vatbaar.

Succes met de volgende dagen.

Groetjes,
Diane

siny zei

Zo ik ben weer terug in Zwitserland.
Ik wou jullie nog hartelijk bedanken voor die fantastische dag.
Het was geweldig.
Als er een zilveren komt ben ik erbij hoor.
Groetjes uit Heidiland
Siny