woensdag 7 september 2016

bloggen schiet erbij in, sorry

Hallo blogvolgers,
er zijn periodes dat het in hobbyland, voor demonstratrices, heel druk is. Half augustus tot half november is zo'n periode, het nieuwe hobbyseizoen gaat van start. Ik roer me aardig op Facebook, maar bloggen schiet er vaak bij in. Vandaag dan weer even tijd daarvoor genomen. Voor wie me volgt, die weet dat ik de laatste periode veel kleur en stempel. Vooral de kleurpotloden heb ik herontdekt, ik gebruik ze naast al mijn geliefde kleurmiddel Copics. Vandaag kaarten waarbij de ondergrond met een ronde Gelli Plate is gemaakt, waarop ik gewerkt heb met de Aqua Twins. Het kleurwerk van de bloemen deed ik met mijn Copics. Soms zet ik als accent wat nuances met potlood over mijn Copickleurwerk heen.
De stempels komen uit de Basiscollectie van Studio Light, onder degen die dit bericht leest en een reactie achterlaat, verloot ik een van de basisstempels. Ben benieuwd hoeveel mensen een blogpost nog lezen. Spannend.
intussen ben ik alweer bezig emt de voorbereidingen voor het Stempelmekka in Hagen, wie weet zie ik je daar.
Hier zijn mijn kaarten:






Ik zeg maar weer tot ziens,'
groet Diny

p.s. weten jullie dat we geweldige prijzen verloten bij Colourstock.


40 opmerkingen:

hetty roolaart zei

Ik lees dus nog steeds de blogs en dit vind ik toch nog steeds het mooiste het inkleuren met de copicmarkers ik zou er nog steeds graag een workshop van volgen want ik zou dit zo graag beter willen leren ze zijn echt prachtig Diny .

Silvia zei

Hoi Diny

Ik vind ook dat je altijd goed uitlegd met foto's erbij.
Ik lees ook altijd je blog.
Groetjes Silvia

Ellen zei

Wow...wat zijn je kaarten weer prachtig Diny. Je bent een artiest in inkleuren. Ik heb met mn oren op steeltjes naar je staan luisteren vorige week donderdag op de beurs. Je legt zo duidelijk uit en dat is top want je hebt er wat aan. Ik gebruik de Derwents en je liet me je kleurenkaart zien met de druppels en er was verschil maar ik ben er tevreden mee. Thanks voor de kans om een basisstempel te winnen...superleuk!
Ik vind je eerste kaart een topper en de kleuren prachtig.
Liefs Ellen

Joyce Jansen zei

Wauw wat een prachtige serie kaarten Diny.
Prachtig ingekleurd.
Groetjes Joyce

KellyBelly zei

Gaaf Diny! Ik lees nog steeds graag je blog. Zowel berichtjes op Facebook als je blogberichten lees ik met plezier. Ik hoop nog veel van je te mogen leren!

elza zei

Wat een kunstwerkjes weer en veel plezier in hagen zou graag gaan maar zit nu in de Toscane te kwijlen bij jouw kaartjes maar blijf oefenen dan komt het goed. Hoop ik haha

Anoniem zei

Niet alle blog posten lees ik maar wel de meeste. Als op Facebook staat dat je nog meer kunt lezen op het blog lees ik daar nog even verder.
Prachtige creaties zie ik van jouw hand voorbijkomen, zoals die van vandaag. Heel mooi! Het is ook leuk om te zien dat je veel mensen weet te inspireren en te bereiken met Facebook en je blog. Je bent gewoon een bezige bij. Ik denk ook niet dat je kunt stilzitten hahaha.
Groetjes Yolanda Vis

ger zei

wat een mooie kaarten maak je toch super goed hoor zo mooi kan ik ze niet maken ik lees je blog wel minder als facebook maar kijk wwel zo nu en dan .
groetjes gerrie

Helma zei

Ooooooooo. Wat prachtig weer. Hoop dat ik ooit een beetje in de buurt van jouw kunstwerken kom. Maar denk t niet. ��

Boukje zei

Ik mag ook nog graag blogs lezen, je bloemenkaarten zijn mooi! De bloemenstempels zijn ook mooi, dus ik doe graag mee met je actie! :)
Groetjes Boukje.

Unknown zei

Ik lees de blogs met veel plezier. Maar wat kleur je dat mooi zeg, ik ga de achtergrond ook eens zo proberen.
Groetjes, Mieke

Diny Sprakel zei

Waar woon je?

Diny Sprakel zei

Geniet van mijn favoriete vakantieplek. Het is daar zo mooi

Miriam's creablog zei

Diny wat zijn ze weer mooi, de blauwe kleur vindt ik super en apart. Dank je wel voor deze blogpost hoor. En bij mij schieten die er ook wel eens in. Gr Miriam Mulder

Doris knippenenplakken zei

Hoi Diny ,
Ik was voor de eerste keer in Den bosch op de beurs heb je bezig gezien maar er stond zoveel volk rond de tafel hihi..
Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt prachtige kleurenpalet beiden top !
Volg je op Facebook en nu en dan op you tube .
Leuk dat we een basis stempel kunnen winnen .
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Diny, prachtige kaarten laat je weer zien. Zowel de achtergronden die je met de gelli-plate gemaakt hebt als de mooie stempels die je ingekleurd hebt zijn prachtig. Ik lees heel graag blogs, het is heel gezellig vind ik en vaak leggen mensen uit hoe ze iets maken en daar leer ik weer van. Vaak even tijdens een bakkie of nu buiten onder de luifel...lekker bloggen :)
Ik hoef niet mee te loten want ik heb deze mooie stempels al maar wat leuk dat je dat doet.
Lieve groetjes Miranda

Anita van Merode zei

Hoi Diny,
ik begrijp het best!
Ik volg u dan ook op de voet op FB nog niet zo lang. Maar steeds valt mijn mond dan open.....
Vind het zo geweldig mooi allemaal!
Ik heb ook wel wat Faber Castell potloden waar ik graag mee werk maar zo mooi nee dat lukt mij niet.
Zou het graag willen hoor. Dus ik kijk uw filmpjes en uitleg aandachtig!!
U kan ontzettend veel met kleurtjes maakt niet uit wat het is ....als het maar kleurt. Toch?
Dat u dan weinig tijd heeft voor bloggen heel begrijpelijk.
Succes met alle demo's etc.
Graag loot ik mee met deze stempels.
Gr Anita

Veerle zei

Hoi Diny,
Sorry dat ik het zeg maar ik heb een hekel aan FB dus ik ben maar wat blij dat je nog blogt. Je kaarten zijn weer prachtig en fantastisch mooi ingekleurd weer, wat ben je daar toch een krak in. Geweldig.
Wat is het stempelmekka in Hagen ? Nog nooit van gehoord.

Lieve groet, Veerle

Gerrittina zei

Wauw wat mooi ingekleurd. Veel plezier in Hagen.

Nancy Soetaert zei

Oooooooo, wat zijn dit weer supermooie kaartjes! Fantastische achtergronden, mooie bloemenstempels en zo prachtig gekleurd! maar daarvoor ben je natuurlijk de geknipte persoon!
Ik zit liever op blogger dan op FB... Maar ik kan me voorstellen dat voor een bezige bij als jij FB een handiger medium is!
Ik hoop volgend voorjaar weer naar de beurs in Den Bosch te kunnen komen, altijd een plezier om een 'grande dame' als jij met stempels bezig te zien!
Nancy

marian zei

Schitterende kaartjes weer Diny, Prachtig kleurwerk.
Ja ik vind bloggen nog steeds leuk, gaat wel veel tijd in zitten. Facebook gaat sneller, hoef je alleen maar te liken.
Groetjes van Marian.

Crea Astrid zei

Wat en prachtige kaarten heb je weer gemaakt met de bloemen stempels en de Gelli Plate. Ik ben zelf ook helemaal weg met het inkleuren van potloden. Met de Brushmarkers moet ik het nog onder de knie krijgen. Hihihi.
Ik merk inderdaad dat het bloggen minder wordt. Wel jammer, want er zitten toch nog een heleboel mensen op die geen Facebook hebben.

Succes met de voorbereidingen voor Hagen en veel plezier.

Groetjes, Astrid.

Ria zei

Ik volg inderdaad je blog, maar wat je zegt Facebook is sneller. Daar volg ik je ook. Ik vind het heerlijk naar je creaties te kijken en er iets van te leren. Succes in Hagen.

Gina zei

Prachtige bloemenkaarten Diny ! Prachtig ingekleurd ! Groetjes, Gina

roelie zei

ik zelf zit ook minder op blog land en meer face book oorzaak te weinig tijd en kon een poos hier niet op komen

maar jij bent zeker een kleur talent en nu weer al die prachtige bloemen zo mooi

ik il ook een gokje wagen voor de stempel vind ik ook super om te doen de layerd stamps ook heb al een aantal bloemen en blaadjes gedaan nu nog tijd vinden om te op de kaart te verwerken

gr roelie

KarinsArtScrap zei

schitterend Diny. mooie kleuren

Gr Karin

Gerrina zei

Wat een heerlijke kleuren! Enne FB vind ik veels te vluchtig...meest allen maar like en verder gebeurt er niets, dus een blog zie ik nog steeds al een veel waardevoller iets en als een echte aanvulling op de hobby! Groetjes, Gerrina

Juanita zei

Heel erg mooi weer Diny! De stempelmekka in Hagen moet ook mooi zijn he? Groter als Stuttgart.
Veel plezier daar! Groetjes Juanita

Juanita zei

Heel erg mooi weer Diny! De stempelmekka in Hagen moet ook mooi zijn he? Groter als Stuttgart.
Veel plezier daar! Groetjes Juanita

EvaE. zei

Wahnsinnig schöne Blumenkarte, so fantastisch coloriert!!!
Da ist eine Blüte noch schöner als die nächste! Ich bin glücklich, dass Du weiter bloggst! Nicht alle Menschen sind bei Facebook, ich auch nicht ;0) Freue mich also doppelt Deine Werke hier bewundern zu können! Herzliche Grüße schickt Dir Eva!

Chantal zei

Schitterende kaart. Ik blijf je toch volgen op blogger ook al duurt het soms iets lang voor je iets post, maar je hebt maar 24 uur in een dag.... De eerste kaart vind ik echt de kleuren zo super mooi bij elkaar passen, zelf zou ik dit nooit gedaan hebben, bedankt voor de inspiratie.
Groetjes, Chantal S

Unknown zei

Goedemorgen,
Ik lees nog wel blogs zo ook die van jou geniet van je reatiis en de mooie kleuren die je gebruik, wil dan ook gelijk weer zelf aan de slag gaan, bedankt voor je inspiratie steeds weer !

RIDOENKA zei

Ik lees ook je blog maar hou ook Facebook in de gaten, alleen de nuance aanzetten met een kleurpotlood ontgaat me. De kleuren spreken mij zo al aan, dus wat moet ik dan doen met me potlood.

RIDOENKA zei

Ik lees ook je blog maar hou ook Facebook in de gaten, alleen de nuance aanzetten met een kleurpotlood ontgaat me. De kleuren spreken mij zo al aan, dus wat moet ik dan doen met me potlood.

willy zei

Hoi Diny
Je hebt weer mooie kaarten ingekleurd.
Zomerperiode niet zoveel gelezen maar de tijd komt er weer aan dat het iets makkelijker gaat om je blog in de gaten te houden.
Groeten

Erni zei

oh,was für schöne Blumen,da lacht mir das Herz ! es scheint,daß Sie wirklich viel Übung haben,so toll zu malen. liebe grüße, Erni

yanmaneee zei

christian louboutin
coach outlet
adidas tubular
golden goose sneakers
balenciaga sneakers
air jordan
nike react
louboutin outlet
nike kd 12
nike huarache

Anoniem zei

Golden Goose Shoes, Golden Goose Sale, Golden Goose, Golden Goose Sneakers Sale, Canada Goose Coat, Golden Goose Outlet, Moncler Outlet Online, Valentino Outlet, Golden Goose Sneakers, Golden Goose Outlet

toughth zei

louis vuitton replica bags neverfull replica bags wholesale mumbai replica bags in bangkok

toute zei

have a peek here k4i72w8o88 replica louis vuitton bags replica bags in bangkok h6e66l5o42 replica bags forum hermes fake i4b78w5c30 replica bags cheap replica bags online uae visit this site i0p98j7g86 replica bags turkey