woensdag 6 juli 2016

Kleurpotloden

Hallo, 
gisteren heb ik de kleurpotloden weer eens te voorschijn gehaald.

Dit keer de doos Polychromos, die ik ooit gekocht heb. Als echte kleurjunk, heb je natuurlijk nooit genoeg. Maar ik denk maar zo deze verslaving is gezonder dan die ik had voor nicotine. Alleen slecht voor mijn portemonaie.

Annie en ik kregen van een hobbyvriendin prachtig papier en daar zat ook Oud Holland papier bij. Dat vind ik zo mooi, maar ik heb er nog niet vaak mee gewerkt, dus ben ik aan het testen gegaan daarmee. Het eerste slachtoffer waren mijn potloden. Hieronder zie je de resultaten op de langwerpige kaarten met stempels van het Scrapbookatelier. 


Ook zat er ander stevig karton bij, daarop stempelde ik de rozen en kleurde ze in. Toen die klaar waren vond ik ze wel erg alleen op de kaart staan, dus moest er wat omheen.
Daarvoor heb ik de rozen met een maskerpapiertje bedekt en met verschillende stempels en bijpassende Memento inkten de achtergrond voller gemaakt. Dat past beter bij mij op dit moment.Wat vintage-accenten gemaakt met Distress Vintage Photo en ik was tevreden over mijn kaart.
Ik stempelde eerst met een lichte kleur de grote Damask Motifs van Hero Arts, daarover met grijs enkele tekststroken en daarover cirkels. sterren en puntjes. Zo gaaf al die kleine achtergrond stempeltjes van Crealies, die gebruik ik bij praktisch elke kaart. De grote cirkels zijn ook van het Scrapbookatelier.
Zaterdag werden we op de DT verrast met nieuwe markers van Molotow, ze het Liquid Chrome en geven een prachtige glimmende zilveren lijn of vlak. Nadeel is het effect is moeilijk op de foto te vangen. 
Bij dit kaartje zette ik stipjes en een omlijning ermee. 

Dat was het weer voor vandaag,
Groet Diny

8 opmerkingen:

chantal zei

Diny,

Hier ben ik nu verliefd op. Zoel op de bloemen als op je kleurwerk.
Ze zijn prachtig!
En doe maar rustig verder, ik zie je kaarten altijd graag langskomen

liefs Chantal

Gertrude zei

WOW, diese Karte ist ein Traum, sooooooooo schön
glg Gertrude

Miranda K zei

MOOI!!

Gerrittina zei

Schitterend!!

Gery zei

Prachtig werk laat je hier zien, Diny!
Groetjes Gery

Miriam's creablog zei

mijn kleurmiddel ook. Ben ze aan het bij elkaar sparen heb er al 42 ondertussen. Dus de tips van jou kan ik goed gebruiken zo met die achtegrond erbij. Dank je wel Diny. Gr. Miriam

KarinsArtScrap zei

prachtiggggggggg ook van kleur Diny
Gr Karin

nettie53 zei

mooi!!