dinsdag 1 december 2015

Fijne decembermaand

Hallo bloglezers,
vandaag de eerste dag van de gezelligste maand van het jaar. December vol van feestelijkheden, gelukkig hebben wij alle mogelijkheden om er een fijne feestmaand van te maken.Terwijl ik dit type, ben ik me er terdege van bewust hoe "gezegend"ik ben met een fijn gezin, een lieve familie- en vriendenkring en een heerlijk huis. Ik weet dat velen het zwaar hebben deze maand door allerlei omstandigheden, ik zal op welke manier dan ook aan deze mensen denken.

Sinds jaren ben ik vroeg met het schrijven van mijn kerstkaarten, gisteravond op 30 november ben ik al begonnen, hoe kan het. Tijdens de voorbereidingen voor mijn demo's heb ik veel kaarten gemaakt en die kan ik nu mooi gebruiken, ik kwam aan een getal boven de 80. Dat is wel genoeg.

Ik laat jullie hier een proefje zien van een blokjeskaart gemaakt met Memento inkten. Ik heb de inkt rechtstreeks op de stempel aangebracht en toen bespoten met Activator, dit duwt de inkt uiteen en toen een afdruk gemaakt. Je ziet dat er een donker winterlandschap ontstaat, ik bracht de donkere blauwe iets over de helft boven aan en een strookje licht aan de onderkant.
 Daarop stempelde ik met de mooie huisjes en boomstempel van Studio Light. De sneeuw komt uit een potje en heet Foam Ball Clay.


Ik heb nog een paar kaartjes die ik hier wil laten zien, deze zijn gestempeld op Perfect Colouring Papier met Memento, daarom kon ik de plaatjes inkleuren.
Beide grappige stempels zijn van Katzelkraft. Deze kaarten maak je snel en het verveelt me nog steeds niet na 100+ van deze gemaakt te hebben. 


Deze onderste vier zijn intussen ook omgetoverd tot een kerstkaart.
Voor dit jaar zitten mijn demo en workshops er op, nu anderhalve maand energie bijtanken en mijn hoofd leegmaken voor nieuwe idee├źn, Op 16 januari zijn Annie en ik weer aanwezig op de Studio Light dag bij Hobbyvision in Rijssen.
Ik wens jullie een heel goed begin van de adventstijd. 
Bedankt voor alle leuke reacties en lieve woorden die ik dit jaar weer van zoveel hobbyvriendinnen mocht krijgen. Dat is de reden waarom ik gewoon lekker doorga, het geeft veel energie.
Lieve groetjes van Diny


8 opmerkingen:

akkina van steen zei

Wij wensen jou en zeker ook je man en gezinnetje hetzelfde en dat je nog heel veel nieuwe dingen aan ons verstand wilt doorgeven
Je bent een Top vrouw met heel veel fantasie en gezelligheid
Het ga je goed in 2016
Dikke kus Akkina

akkina van steen zei

Wij wensen jou en zeker ook je man en gezinnetje hetzelfde en dat je nog heel veel nieuwe dingen aan ons verstand wilt doorgeven
Je bent een Top vrouw met heel veel fantasie en gezelligheid
Het ga je goed in 2016
Dikke kus Akkina

corryskaart zei

hoi diny
een jaar lang genieten van jou creatie's dat doet een mens goed!! dus wens je alle geluk en gezondheid toe voor jou-ma-kinderen en kleinkinderen en je kaarten zijn weer bijzonder mooi!!
een fijne decembermaand en groetjes van corry

KarinsArtScrap zei

ze zijn heel mooi geworden Diny.
Gr Karin

Heleen zei

Voor jou en je famile ook een hele fijne maand toegewenst Diny!
Lieve groeyjes Heleen

Unknown zei

Hoi Diny

Wat een mooie kaart heb je genaakt,
echt heel leuk met stempel inkt.

Groetjes Esmeralda

*Ellen* zei

Hoi Diny ook voor jullie een hele fijne maand, moeten nodig weer eens bij kleppen hihi, en super je blokjes kaarten

rovianne zei

Hele fijne feestdagen. Rust maar lekker uit. En ontzettend bedankt voor alle ideetjes die ik op doe bij het zien van de kaarten.