vrijdag 28 november 2014

Copic cursus en demo Doeading

Hallo, 
vandaag kun je me vinden in Spijkenisse in de winkel van Marlous: Doeading, een walhalla voor de hobbyist. Daar kun je niet komen en weg gaan zonder dat er veel in je winkelmandje is terecht gekomen. Annie en ik geven vandaag de vier Copic cursussen volgens het ECCP systeem. Na deze dag willen we stoppen hiermee en het stokje overgeven aan jongere docenten.
Na de cursus zullen we nog enige uren aanwezig zijn om weer een heleboel leuke dingen te laten zien. Annie zal aan de gang gaan met de kerstboompakketten van Studio Light en ik laat zien hoe je een nieuw soort papier Glaze Paper van een kleur kunt voorzien met Panpastel of met de nieuwe Memento Luxe inkten. 


Op de kaarten labels plak ik dan mooie vintage of ander mooie plaatjes. Ik heb er intussen veel verzameld en ze samengevoegd in Word documenten , die jij zo op mooi stevig papier of linnen kunt afdrukken. Ik heb een aantal vellen afgedrukt en die breng ik mee als weggevertjes.


Voor degene die niet in Spijkenisse kunnen zijn, heb ik ze onder het tabblad Freebies neer gezet, dus ook jij kunt ze voor je eigen kaarten en projecten gebruiken. 
De kaarten die je hier ziet zijn gemaakt met dat mooie Glaze Paper, dat je dus in een bij het plaatje passende kleur kunt brengen.


 Zo'n kaart heeft verder alleen een mooie bloemenrank van Noor of een rand van Joy en eventueel  wat bloempjes en een kadertje nodig. 
Bij de laatste twee kaarten heb ik het papierblokje van Frozen gebruikt.


Deze drie kaarten maakte ik van de stroken, die overbleven nadat ik uit het A4 vel twee vierkanten van 14 bij 14 had gesneden.  Die kaarten laat ik binnenkort ook zien.
Ik hoop tot morgen en anders veel plezier met je downloads 
Groet Diny

7 opmerkingen:

Anke zei

Prachtig Diny en heel veel plezier vandaag. Lief Anke

Marleen zei

Geweldig diny wat voor moois je allemaal maakt. Ik kan haast niet wachten om vandaag bij je aan te schuiven voor de copicsles
Tot strakkies

Heleen zei

Geweldig mooie kaarten heb je gemaakt Diny. Het glace paper is dan ook super gaaf om te gebruiken. Ook de plaatjes zijn erg leuk. Al heb ik er al een heleboel, toch neem ik deze ook nog even mee. Bedankt!
Lieve groetjes, Heleen

Elizabeth zei

Allemaal weer schitterende kaarten!!

KarinsArtScrap zei

mooie kaarten met gave achtergronden Diny
Gr Karin

Anoniem zei

hallo,ik ben al blij als ik je kan ontmoeten op een beurs, waarvoor ik dan op zijn minst 2 uur moet rijden.gelukkig zijn er dan blogs en fb waar ik dubbel en dik van je creaties kan genieten!!!
ook wil ik je hier bedanken voor de freebees!!!

gr
Tine

Anoniem zei

Hallo ding. In het atlas hotel had jij een stempel gebruikt met pan pastel. Het was een hangende boom met vrij veel blad. Weet jij misschien het nummer van de stempel en van wie hij is. Bedankt Simone