zondag 13 oktober 2013

Nieuws : Kleuren met Panpastel

Hallo,
ik stel jullie geduld wel op de proef. Degen die me een beetje volgt, weet dat ik niet stil zit, maar weer met  wat nieuws bezig ben.
Nog steeds kleur ik met mijn Copics, anderen maken daar dan kaarten mee, of ik stop ze in mijn kleuralbum nummer zoveel.

In deze maanden zijn er veel beurzen en Open Dagen, de afgelopen periode was ik bij de inspirerende Demodagen in Spijkenisse, waar ik een aantal van jullie gesproken heb. Altijd leuk om te horen dat jullie me volgen.
Wat was het daar lekker druk, ik heb genoten.
Het weekend daarna vertrokken Annie en ik in zuidelijke richting naar Asten, ook weer zo'n topdag elk jaar weer is het gezellig en druk bij Ada Leenen. Veel mensen gaan de PanPastelcursussen van Yvonne daar volgen.
Zondag hadden we een thuiswedstrijd bij Creatief Centrum in Heesch, ik weet niet waar al die mensen vandaan komen, maar ook daar de hele dag volle bak aan tafel. Veel gebabbeld en veel mooie dingen kunnen laten zien.
Iedereen die ik heb ontmoet, bedankt voor jullie aanwezigheid en babbeltjes.
Mieke en Thea bedankt voor het geschenk, we gaan het allemaal soldaat maken in Vijlen. Annie en ik gaan een midweek knutselen in een bungalow in Limburg (we zeggen dat we knutselen, maar intussen: chips, dipsaus, safari en jus)

Zo dat was een lang verslag van de afgelopen weken.Maar we zijn er nog niet, ook deze week was er actie en wel vrijdag bij Doeading, lees maar hieronder.

In de ban van de Pan

ja dat is weer het geval, ik ben weer in de ban van een nieuwe techniek. 
 Na het starten van onze Panpastel-cursussen in Nederland komen er steeds meer nieuwe ideeën,  met dit prachtproduct naar boven.
Soms bedenk ik het zelf, maar regelmatig word ik verrast door anderen. Dit keer stuurde Raffaella me een gekleurd plaatje, ze vertelde dat ze de Magnolia had ingekleurd met PanPastel.


 Daar moest ik het mijne van weten. Samen met haar ben ik vrijdagmiddag bij Doe@ding bezig gegaan, we hebben samen gekleurd en hebben een set van 10 kleuren die voor deze techniek geschikt zijn uitgezocht.
Ik kreeg bovenstaand kunstwerk van haar. 
Ik overleg eerst even met onze distributeur en dan geef ik jullie hier de kleuren door. 
De winkeliers kunnen hem gaan verkopen onder de naam Raff s Cutie Palet.
Je kunt er allerlei stempelafbeeldingen mee kleuren. We zijn nog op zoek naar het juiste papier.


We zijn nu twee lessen van 2 uur in elkaar aan het zetten waarin je o.a. cuties, bloemen en vlinders leert kleuren, we maken achtergrondpapier een passende kaarten.
Deze Panpastel kleurlessen kun je los van de Panpastelcursus volgen. We hebben ze ook in onze cursus geplaatst als les 5 en 6, de eerst geplande dag bij Doe@ding zit al bijna vol. Ik ben al weer nieuwe aan het plannen.


 Nu eerst de cursus schrijven, de distributeur spreken, aan de docenten uitleg geven en dan kunnen jullie op meerdere plaatsen deelnemen aan de cursus.

Zo leuk, ik laat jullie hier nog wat kleurwerk van Raff zien. Ben flink aan het oefenen, is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe.


Jullie merken het wel, er komt weer veel leuks aan.
Hoop dat jullie ook deze toepassing van PanPastel ook kunnen waarderen.

Hartelijke groet Diny

10 opmerkingen:

Elizabeth zei

Ziet er schitterend uit!! Ben benieuwd naar deze techniek.

Gertrude zei

Das sieht ja toll aus
lg gertrude

Aartje zei

Prachtig gedaan weer, gelukkig is het over een week of 6 al sinterklaas en kunnen we dit weer op een verlanglijstje kwijt.
Groeten, Aartje

KarinsArtScrap zei

het ziet er allemaal weer prachtig uit Diny.
je hebt het er maar druk mee maar wel gezellig als ik het zo allemaal zie.

gr karin

Antoinette Voorn zei

Dat ziet er super uit...wat een prachtig idee en uitwerking!

roelie zei

wauw wat mooi dit ingekleurd met pan pastel

en de 2 uur cursus daarmee er komen weer leuke dingen aan er mee ben zeer benieuwd

gr roelie

Heidie zei

Ziet er schitterend uit. Ik hou het nog even bij de copics.

liefs Heidie

Ju@nita zei

Ziet er goed uit Diny ben al lekker aan het sparen voor de pannetjes,en vond het super kennis met je gemaakt te hebben in het Atlas hotel,je bent voor mij een wereld vrouw.

lieve groetjes Ju@nita

lenywim35 zei

Hi Diny, Het was leuk op de doe@dingdag met je te hebben kennis gemaakt. Wat ik ook jammer vind, dat ik het niet meer aandurf een nieuwe techniek te gaan beginnen.Mijn handen krampen nu al zo erg. Maar ik vind het schitterend om te zien en dat wil ik toch ook even kwijt.
gr leny w

Made by Jolanda zei

Dit wordt weer een hype, zeker weten!