woensdag 21 december 2011

Wil je meer leren over Copics?


Copic Cursussen 2012


digi Copica van Satured Canary
klik op het plaatje voor meer informatie.

In 2012 hebben wij, Annie, Lydia, Erna en Diny, een nieuw cursusaanbod met Copcis voor jullie samengesteld.  Samen vormen we de groep Copic Docenten Nederland. We wonen verspreid over Nederland (Annie en ik niet), daardoor is er voor de meesten van jullie redelijk dichtbij een cursus te volgen.

Wij gaan de cursus in hobbywinkels geven, maar je kunt ook bij ons zelf een cursus volgen. Heb je een groep van 5 tot 8 personen, dan komen we eventueel ook naar je toe (hangt af van de te rijden afstand) Vraag aan je hobbywinkelier of er een van deze cursussen te plannen is. Wij hebben de winkeliers al geinformeerd over ons programma.

 In elk geval kun je altijd via de onderstaande emailadressen bij ons terecht voor vragen, we sturen je dan de exacte inhoud, geplande data en de prijzen via de mail toe. Daarna kun je beslissen of je mee wilt doen.
Bij alle cursussen hebben we instructie- en techniekbladen gemaakt, die je na afloop mee naar huis neemt.
We bieden drie cursussen aan

Basiscursus. Bestemd voor de beginnnende Copic gebruiker of degene die overweegt ze aan te schaffen. Er is geen kleurervaring vereist.
Onderwerpen o.a. advies over te gebruiken papier en stempelinkt, basiskleurtechnieken met Copics , het kleuren van gezichten, haren en kleding .

Gevorderdencursus. Bestemd voor Copic gebruikers, die al langer kleuren en een aantal technieken willen verbeteren of uitbreiden. Voor deelname is het beheersen van de basiskleurtechnieken vereist. Ook geschikt voor Copic Designers die hun technieken willen ophalen/verbeteren.
Onderwerpen o.a het aanbrengen van schaduwen en highlights met behulp van diverse hulpmiddelen, kleuren van verschillende haartypes,het kleuren van verschillende soorten gezichtjes, opneem- en aquareltechniek en de toepassing hiervan.

 Speciale techniekencursus.  Bestemd voor Copic gebruikers, die al langer kleuren en een aantal speciale technieken willen leren. Voor deelname is het beheersen van de basiskleurtechnieken vereist.  Ook geschikt voor Copic Designers die hun technieken willen uitbreiden
Onderwerpen: o.a het kleuren van plooien en het aanbrengen van plooien, aanbrengen van confetti-schaduw om afbeeldingen, distress-techniek en de veegtechniek

Na het volgen van deze cursussen kun je deelnemen aan een verkorte Copic Designer Certificering.

Informatie bij:
CopicDocenten Nederland:
Diny Sprakel Copic Instructor Europe dsprakel@gmail.com
Oss (Noord Brabant)
Annie Fransen Copic Designer anniefransen@gmail.com
Heesch (Noord Brabant)
Lydia Boode Copic Designer (Instructor i.o.) Lydia@delenadesign.nl
Heeten (Overijssel)
Erna Vlasveld Copic Designer (Instructor i.o.) e.vlasveld@casema.nl
Wijk bij Duurstede (Utrecht)We hopen jullie op een van onze cursussen te mogen begroeten,
CopicDocenten Nederland

4 opmerkingen:

Jenine zei

Helemaal super dat jullie deze cursussen gaan doen Diny!!! Erg interessante cursussen ook!!

Rond februari hopen we de bovenverdieping af te hebben, dan hebben we ruimte zat voor de cursussen, dan ga ik er zeker wat inplannen ;-)

Liefs Jenine

Penni zei

Wow these courses sound fabulous Diny. We need these in the UK too!!!!

Hugs
Penni
X

Helen zei

Hoi Diny, ik mail je nog even voor de geplande data. Dit ziet er prima uit. groetjes Helen

Gery zei

Geweldig dat ik misschien deze keer mee kan doen met zo'n cursus.
Heb via de je mail al gegevens gevraagd, dus ik wacht af.
Groetjes Gery.