zaterdag 19 maart 2011

Eindelijk weer een bericht.

Hallo bloglezers,

het heeft even stil gelegen rondom dit blog. Zoals ik al gemeld had, waren Annie en ik op tour naar Oostenrijk. We hebben het goed gehad daar, twee dagen op een leuke, kleine, maar goed bezochte hobby/stempelbeurs. Bij Annie kon men een tasje maken met een met Copics gekleurde roos, ik zelf gaf een demonstratie in de mogelijkheden met Copics. We stonden op de stand van een Weense winkelier Fantasia.  In de avonduren bezochten we een aantal leuke restaurants in Wenen. Het eten is daar erg lekker, ik heb nog nooit zulke lekkere Bratkartoffeln gegeten als in de Ambulance een restaurant in een oud ziekenhuiscomplex. Op maandag hebben we, na een dag hard werken met de Copic Markers, de eerst 7 Oostenrijkse en 1 Zwitserse Copic Designers hun certificaat kunnen overhandigen. Onderaan dit bericht zie je wat foto's van de beurs en de Certificering. We hebben beloofd in de herfst bij de volgende beurs weer van de partij te zijn. Dinsdagmorgen genoten we nog even van de stad Wenen, een rijtoer in een koets met twee paarden ervoor. We zagen onder andere het paleis van Sissy.  Na een kop koffie op een terras in de zon, begonnen we aan de verre tocht terug, rond middernacht kwamen we thuis. (1100 km rijden). Op donderdag en vrijdag mocht ik bij Angelique van Scrap en More een workshop in het maken van Vintagetag met een Tilda gekleurd met Copics verzorgen. Het was beide dagen gezellig op de beurs, veel bekenden gezien en blogvolgers ontmoet. Angelique en de anderen op de stand hebben me weer in de watten gelegd met lekkere koffie, koeken en broodjes. Meiden bedankt voor de goede zorgen.Ik heb een blogvolger  beloofd de link naar Angeliques winkel in  mijn bericht te zetten.Hier is deze www.scrapenmore.nl
Nog even wat informatie over de geplaatste kaart. De digi is van the papershelter, ik vond het een dotje dit jaren 20 dametje. Het papier is uit een blokje van Webster page, de achtergrond van het figuur is met een embossingfolder bewerkt. Op dit plaatje zie je welke kleuren ik gebruikt heb.
Het tekstje komt uit een setje van Whiff of Joy.
 Hier nog wat foto's van de beurs, de certificering en de Knotsgekke Kaartendagen. Ik hoop de komende week wat meer tijd te hebben voor berichtje, maar de volgende beurs in Keulen komt ook al weer dichterbij.


Dit was het voor vandaag, moet morgenvroeg om vijf uur wegrijden om onze zoon naar Schiphol te brengen, dus vanavond niet zo laat naar bed. 
groet Diny



20 opmerkingen:

Tinie zei

Leuk om zo alles te lezen wat je zoal aan het doen bent op beurzen ed. Je kaart is weer schitterend!!!

Groetjes Tinie

Hetty zei

Wat een super mooi kaartje en leuk
om je verhaal te lezen

gr hetty

Dina zei

dan was je ja weer lekker onder de pannen de afgelopen dagen, heb je jammer genoeg gemist , ik mcht giterenn bij angelique helpen en gewerkt moet er ja ook nog tussendoor worden

José zei

Ooooh wat een dot van een kaart. Die digistempel is schattig. Fantastisch ingekleurd, maar hoe kan het ook anders he hahaha.
Dat brede lint vind ik er heel mooi bij passen!
groetjes, Jose

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Diny,
Zo jij hebt gezellige drukke dagen achter de rug. Lekker verwend en een leuke stadstour gemaakt.
Leuke foto's en wat een mooie ketting heb je om. Hij valt op.
Even over je kaartje. De strik met die bloemen erin ... enig en zo als gewoonlijk weer super ingekleurd.
Gezellige zondag.
Lieve groetjes Lida

Bastelmichaela zei

Hallo Diny,
Juhu ich darf mich zu den 1. Österreichischen Copic Designern zählen. Danke für den tollen Kurs.
Deine Karte ist wieder supertoll geworden.
Schön das ich Euch beide kennenlernen durfte und freue mich schon, wenn ihr wieder im Herbst bei uns seid.
Wünsche Dir noch einen schönen Sonntag.
LG Michaela

Marianne Schut zei

Wauw Diny wat heb jij weer veel beleefd! Super leuk om je verslag van Oostenrijk te lezen. Ik zie jullie al hemelaal gaan in een rijtuig! Prachtig toch! Je kaart ziet er ook weer geweldig uit, Erg leuk zo ook met die bloemen in/langs het lint! Fijne zondag! Liefs Marianne

Angelique zei

Als eerste weer een schitterende kaart! prachtige kleuren! Wat zullen jullie een lol samen hebben gehad in de koets hihi.. en dan niet te vergeten de heerlijke teddybeer die jullie hebben ontmoet hihi.. het was weer een genot om je 2 dagen te hebben mogen meemaken aan de kraam, je kunt heerlijk kletsen en bent gewoon een supervrouw met de copics (gewoon met alles)!! Diny, weer heel erg bedankt, je hebt mensen weer heel wat geleerd afgelopen dagen! Ik hoop dta jullie gisteren een leuke dag hebben gehad met de kids!

Sandra zei

Hoi Diny,
wat een leuke kaart heb je weer gemaakt. En wat ben je toch een wereldreiziger, volgens mij ben je maar weinig thuis.
Gr sandra

Yvonne zei

Hoi Diny,
Wat kun je toch mooi schrijven, bijna alsof ik het je zelf hoor vertellen. Waren ontzettend leuke beursdagen en je hebt de gave om iedereen om je heen heel enthousiast te maken. Zou bijna vergeten te vertellen dat je kaartje zoals altijd natuurlijk, weer heel erg mooi is!! Hoop dat je genoten hebt met kinderen en kleinkinderen.
groetjes Yvonne

*Ellen* zei

wat een schitterend kaartje is dit met die lieve meid erop, hihi geloof meteen dat jullie lol hebben gehad daar in dat prachtige wenen, en natuurlijk was het in den bosch ook weer super gezellig met je

Diny Sprakel zei

bedankt voor al die lieve reacties. We hebben het gisteren fijn gehad, weer eens met z'n allen. Vanmorgen hebben we onze zoon om 06.30 op Schiphol afgeleverd voor de laatste periode in Boston. Hij komt begin juli weer terug naar Nederland. groet Diny

Linda zei

Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. En je verhaal is superleuk.

Gr Linda

Yvonne zei

Wat leuk om je belevenissen allemaal te lezen en je kaart is weer toppie!!Lieve groet yvon

Riet zei

Wat een schitterende kaart Diny,super die stempel,zo mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.
Meis wat heb jij een druk leven,maar geloof reuze gezellig.
Wou dat ik een klein kruimeltje ervan had.
Helaas uit is me niet gegund.Geniet van elke seconde hier van.

Liefs Riet.xx

Elvira zei

Liebe Diny,

ich habe dich auf der Messe kennengelernt, und war ganz begeistert von dir und deinem Talent. Du vermittelst soviel Spaß und Freude, und das colorieren mit Copics wird zum Kinderspiel.
Ich freue mich, wenn du wieder nach Wien kommst, und vielleicht noch einen Copic-Kurs veranstaltest. Da will ich unbedingt dabei sein!
Liebe Grüße
Elvira

Marjanne zei

Wat een avonturen beleef jij met de copics, fantastisch!! en dit is ook een mooie kaart!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt Diny, heel leuk!
En wat ben je toch een drukke tante, daar heb ik respect voor! Ik vond het leuk om je weer te hebben gezien in Den Bosch.
Groetjes van Jacqueline

Renee zei

hallo Diny
schön zu lesen, dass es dir hier bei uns in Wien so gut gefallen hat. Ich würde mich freuen, wenn es mit einem neuerlichen Kurs in Wien klappen würde.

liebe Grüsse
Renee

Anoniem zei

hermes outlet
off white nike
goyard
palm angels outlet
golden goose superstar sale
kd shoes
off white shoes
nike dunks
off white hoodie
air jordan travis scott