dinsdag 23 februari 2016

Copic Markers, wat kun je er toch veel mee

Hallo bloglezers,
daar ben ik weer. Op mijn FB pagina laat ik dagelijks zien, waarmee ik bezig ben, een berichtje op het blog schiet er wel eens bij in.
Afgelopen zaterdag heb ik samen met Annie en Alexandra een gave workshopdag "Copics voor je stempelachtergrond "gegeven, veel enthousiaste deelnemers.
Vanmiddag had ik gezellig wat hobbyvriendinnen op de koffie en eentje op de thee. Naast veel kletsen hebben we ook even wat dingen uitgeprobeerd. Ik had verschillende glanzend papiersoorten van mensen gekregen, die zijn we gaan testen. Ook had ik de afgelopen dagen weer me niet kunnen bedwingen en veel mooie stempels gekocht. Dit keer Lavinia, Katzelkraft en Carabelle Studio, ze zijn praktisch allemaal te koop bij Doeading. Hier zie wat resultaten van onze tests, ik heb er vanavond wat kaarten van gemaakt. Ik beloof je dat ik op de demodagen bij Doeading , volgende week vrijdag en zaterdag weer veel Copic-technieken laat zien. Heb ik tijd dan maak ik een kaartje voor je, dat weten de meesten intussen wel.
Hier de foto's van de kaarten, ik heb alleen een marker RV69-YR07 en BV13 gebruikt en wat Activator.



Het is soms moeilijk om die silhouette stempels goed zwart af te drukken, zeker op glad papier, daarvoor gebruiken we de BS en BM multiliners van Copic. Je ziet ze hier op de foto.
Onder degene die op dit bericht een reactie achterlaat , verloot ik een zo'n fijne marker.
Groet van 


33 opmerkingen:

Bianca van Noort zei

Waiwie :-)

Ineke Original zei

Wat een geweldig idee!!! Dank je wel.

Lammies cards zei

Wat lijkt mij dat geweldig werken. Ik ken wel de markers welke erg fijn werken. Deze ken ik niet. Wil deze graag leren kennen

chantal zei

Zoals gewoonlijk zijn je kaarten weer pareltjes.
De kleuren Zijn super.
Die zwarte liners van copic Zijn nieuw? Ik ken ze niet.
Leuk dat je er wegschenkt
Groeten Chantal

Marjolein Belder zei

Gaaf Diny! Ik heb afgelopen zaterdag een hoop inspiratie opgedaan en veel geleerd dus zo'n marker zou ik goed kunnen gebruiken... groetjes Marjolein

akkina van steen zei

Ik vind bruch BS en BM multiliners van Copic wel fijn om te gebruiken vooral bij Lavinia stempels want die zijn niet altijd zwart zwart en met deze bruch pen lukt dit wel het is een soort zwart penseel heel fijn om mee te werken

akkina van steen zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
grietje52 zei

prachtig weer,meesterstukjes,zulke mooie stempels,het lijkt me heerlijk,om van je hobby je beroep te maken,en met pracht materiaal te werken.

Relinde Scheepers zei




Het zijn weer prachtige kaarten Diny.
De multiliners ken ik nog niet.
dus ik doe graag mee met de weggeef actie

Heleen zei

Die kaarten zijn weer super gaaf! Ook ik loop idd aan tegen het probleem dat je silhouette stempels slecht afdrukken op dat gladde papier. Ik had al een fineliner gebruikt om bij te werken maar dat was niet ideaal...vlekt uit. Dus ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de multiliner van copic.
Lieve groetjes
Heleen

jeanette zei

Ziet er weer super uit diny,ben benieuwd naar de multiplier, liefs jeanette

jeanette zei

Multiliner

Nancy Soetaert zei

Schitterende kaarten weer! Zo gaaf die combinatie van een achtergrond vol kleurenpracht en de mooie zwarte stempels.
Lief dat je zo'n multiliner verloot!
Nancy

truus zei

prachtig gemaakt hoor

Unknown zei

De Copic workshop bij doe@ding heb ik helaas moeten misen, ik was te laat met inschrijven en toen zat het al vol!! 😯Ik kom 4 maart zeker bij je langs om weer te kijken wat je allemaal maakt en weer wat inspiratie op te doen, want wat maak je toch altijd een mooi kaarten!

Unknown zei

De Copic workshop bij doe@ding heb ik helaas moeten misen, ik was te laat met inschrijven en toen zat het al vol!! 😯Ik kom 4 maart zeker bij je langs om weer te kijken wat je allemaal maakt en weer wat inspiratie op te doen, want wat maak je toch altijd een mooi kaarten!

Alice zei

HEt blijft steeds verrassend om te zien dat je met zo weinig basismaterialen en 3 kleuren copic steeds weer mooie kleurrijke kaarten weet te maken. Bedankt weer voor deze inspiratie.

Unknown zei

Hoi Diny, ben benieuwd naar je demo bij doeading, want heb al een behoorlijk aantal lavina stempels, maar gebruik ze nooit omdat het niet lukt om ze goed af te drukken, zonde he.
Tot 4 maart, groetjes Yvonne.

Miriam's creablog zei

Diny, wat zijn deze kaartjes prachtig. Ik wordt er helemaal blij van. Leuk ook dat ikzelf met jou heb mogen make en taken bij Jenine. <3

Petra L zei

Mooi!

nettie53 zei

O.... wat een mooie kaarten en wat leuk dat een marker verloot. Ik waag graag een kansje.
Groetjes,
Nettie
www.nettie53.blogspot.nl

Kaartengek17 zei

Dat lijkt me een goed idee, om zo'n pen in bezit te hebben...on de stempels bij te kunnen werken en je kaarten er nog mooier uit gaan zien...samen met de topics..
Wat een plaatjes zijn het weer Diny

liefs Marion

Unknown zei

Wat een superleuke kaarten en wat mooi gemaakt, heel creatief!

ingrid zei

Wat ziet dat er weer top uit.
Zou graag willen zien hoe je dat maakt.
Maar 4 en 5 maart kan ik niet.
Groetjes Ingrid

Jeannette v.D. zei

Wat een prachtige achtergronden zijn dit. Had geen idee dat je met Copics ook achtergronden kan maken. Dacht alleen inkleuren ... ( maar ben dan ook geen kleurden..) maar echt prachtig gedaan met heerlijk mooie stempels erbij.

anneke zei

Prachtige kleurencombinaties en vrolijke stempels. Ik leer elke keer weer wat nieuws van je.

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart Dine maar ben weg van de laatste met de lavinia stempels.

Gr Karin

Diny zei

Wat een prachtige kaartjes Diny.
Groetjes Diny

Marie-Anne zei

Schitterende kaarten Diny. Hoop dat ik naar de demodagen bij Doe@ding kan, want wil graagzien wat je er mee doet.

Marlies zei

Hallo Diny, wat een schitterende kaarten met een paar kleuren markers en silhouettestempels. Geweldig effect, héél mooi gedaan! Lieve groetjes, Marlies

Anke zei

Prachtige kaarten. Ik moet toch eens zulke achtergronden proberen... samen met de stempels een prachtig geheel.

Gerrittina zei

Wauw wat een gave kaartjes. Leuk met deze kleurtjes. Dat je met copics zulke gave achtergronden kunt maken. Ik ga ze weer meer gebruiken hoor Diny. Bedankt daarvoor!

Unknown zei

Wat een supermooie kaarten zijn dat! Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van een kunstwerk gemaakt van stempels met een achtergrond in kleur, maar ik vind het echt een heel leuk idee. Dat ga ik ook eens doen!