dinsdag 27 oktober 2015

Het is bijna zover

Hallo bloglezers,

het was rustig op mijn blog, dat komt omdat deze periode op hobbygebied vol zit met leuke activiteiten. Leuk, maar ook tijdconsumerend, daarom wat minder berichten hier. Maar op Facebook bestook ik jullie bijna dagelijks of soms meerdere keren per dag met berichten en foto's.
Bijna KreaDoe, de standhouders zijn hun toko aan het inrichten en de demonstratrices leggen de laatste hand aan de voorbeelden en pakken hun koffers en tassen weer vol. De bezoekers verheugen zich op een bezoek aan deze toffe hobbybeurs, die al jaren bestaat. Annie en ik werken er al heel lang, we herinneren ons nog vaak de servettenperiode met workshops welkomsplankje op het Doeplein, nostalgische mijmeringen, wat was het toen ook al gezellig, net als nu.

Intussen zijn wij, nog steeds als duopack, aanwezig, nu bij Sander van Studio Light en het heeft niets aan gezelligheid en drukte voor de kraam ingeboet. We genieten er nog steeds van, al moet ik zeggen dat we 's avonds niet meer zo fris en fruitig zijn, als 20 jaar geleden. Om weer bij te tanken gaan we na de KreaDoe enkele daagjes naar een heerlijk huisje in Zuid Limburg met aansluitend een fijne hobbydag met de bezoekers van het St. Hubertusfeest in Gulpen op 7 november.

Kom ons vooral bezoeken, want morgen wordt bij ons en bij de winkeliers die Studio Light verkopen, een nieuw product op kaartengebied geintroduceerd. Nieuwsgierig, dan vooral langs kom op stand &.A330-B31-B33

Een blogbericht zonder een creaties kan niet, daarom hier de laatste kaarten die  ik maakte met de stempels van Studio Light. Een keer geen blokjeskaarten, die toon ik wel op de Kreadoe.
Op dit label zijn de stempels uit Winter Memories geembost met goeudpoeder, ik gebruik graag Ranger Queens Gold hiervoor. Op het huisje natuurlijk weer de sneeuwballetjes. 
Bij deze en de volgende kaart zijn de stempels uit Sweet Winter Season geembost met wit embossingpoeder van Stampendous.
Vanmiddag en vanavond nog even gezellig naar de kleinkinderen, 
jullie nog een fijne dag en wie weet tot ziens.
n.b. donderdag heb ik een zeer goede vervanger in de persoon van Saskia Smits, die dag ben ik herfstvakantie-oppasoma
Groet Diny

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie kaartjes met een stoere look!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marleen zei

Geweldig he de kreadoe. Kom er ook al jaren met heel veel plezier. En zo als je weet ben ik enorme fan van je. Volg je dan ook (bijna) dagelijks. Kom morgen je creaties in het echt bewonderen. Geniet nog lekker van de kinders en tot morgen xx

J en J zei

De kaarten zijn prachtig!

KarinsArtScrap zei

een prachtige tag en een mooie kaart Diny.
Gr Karin

Jenine zei

Mooie creaties weer hoor Diny!!

hoop dat er morgen even tijd is om je gedag te komen zeggen ;-)

Liefs Jenine xX

Gery zei

Leuke kaarten, Diny!
Wens je veel plezier de komende dagen.
Groetjes Gery

vdkemma.blogspot.com/ammunella zei

Erg mooie reeks Diny
gr, Emma

Heidie zei

Wat een schitterende kaarten. Heel veel plezier op de krea doe en geniet van je dagen in het vakantiehuis.

Liefs Heidie

Anja zei

Wat is het toch iedere keer weer een feest om jouw kaartjes te zien.
Ze zijn weer super!
Groetjes Anja