donderdag 25 juni 2015

Mod Podge blijft

Hallo bloglezers,
degen die mijn blog regelmatig bezoekt, weet dat ik vaker met Mod Podge werk, er zijn jaren geweest dat ik alleen hiermee aan de slag was. Komend weekend ga ik met Annie promotie workshops, bij een groothandel geven, met een aantal producten van het Amerikaanse bedrijf Plaid, waarmee ik al meer dan 20 jaar samenwerk.

Een van de producten die we mogen laten zien is Mod Podge, in dit geval vooral de versie die speciaal gemaakt is voor het gebruik met stof. zou je met deze lijm en lak stof op stof plakken, dan is het wasbaar. 

Ik heb dit keer mooie knipstofjes op harde ondergronden geplakt. Je kunt zo in b.v. een slaapkamer of keuken decoraties van de stofjes van de gordijnen maken op manden, bakken, potten en dozen. Door de samenstelling kun je de stof aanbrengen zonder dat deze rafelt. Je lijmt de stof aan de achterkant in, plaatst hem op je voorwerp, strijkt hem goed glad met de hand en laat hem drogen. Ik breng dan altijd nog een laklaagje (dun) over de stof aan, dan is deze vochtig te reinigen.

 Er zijn heel veel soorten Mod Podge, ook een die voor buiten geschikt is: Mod Podge Outdoor. Dat deed ik op het vogelhuisje, dus mag het naar buiten.


Dat laatste ga ik nu ook doen, want ik zie de zon verschijnen in mijn tuin,
fijn dat je langs kwam en tot een volgende keer.
Groet Diny

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

dat ziet er allemaal mooi en lief uit Diny
Gr Karin

Gertrude zei

WOW, ich bin begeistert von deinen Arbeiten, alles so schön gemacht
glg Gertrude

Marianne zei

Heel fijn spul dat Mod Podge en wat een leuke dingen Diny!

Yvonne zei

Wat een gave blogpost en wat leuk allemaal. Je vogelhuisje vind ik helemaal toppie!
liefs Yvonne