zondag 7 december 2014

Label met Liefs

Hallo, 
vandaag de eerste van een serie kaarten gemaakt met de nieuwe Paper Pads die uitkomen bij Studio Light.
Ik heb vandaag dit lieve konijntje van Scrapberrie samen met mijn kleindochter ingekleurd. We hebben er Paper Pad nummer  nr. 16 voor designpapier gekozen.


Ik kreeg op Face Book een vraag in welke volgorde ik werk. Tegenwoordig zoek ik eerst een plaatje of stempel die ik wil kleuren, dan zoek ik daarbij papiertjes. Met behulp van mijn kleurenstalenboekje ga ik op zoek naar de bijpassende Copickleuren. 

Dan pas begin ik te kleuren, als mijn kleurwerk klaar is, stop ik dit in een A5-mapje met de papiertjes er bij en als ik tijd en zin heb maak ik er een kaart van. Ik kleur veel meer dan dat ik kaarten maak, heb dan ook intussen een hele serie boekjes met kleurwerk. Die zijn handig om mee te nemen naar mijn lessen en demonstraties.


Ik maakte met de gekozen papiertjes deze labelkaart met de mal van Dutch Doobadoo.
Omdat ik aan de 15 cm lengte niet genoeg had, creëerde ik een zakje waarin het afdruk geschoven wordt. 


Voor de versiering draaide ik met Noor, Magnolia en MFTmallen verschillende rolroosjes en blaadjes uit, die ik een plekje gaf aan de boven- en onderkant.
Op het kaartje plakt ik aan de bovenkant een stansrand en een tekst.
Nu kan ik dit kaartje op de bus doen voor een lief klein meisje,
 Copickleuren:
vel: E43-42-40
hoed E77-74-71-70
Roze R81-83-85-89
Rood R22-43-46-59
Groen BG90-93-96

Wil je ook graag als een van de eersten zo'n mooi paper pad thuis gestuurd krijgen, laat dan hier een reactie achter. Ik verloot een paper pad nr.16. 
Groet Diny

17 opmerkingen:

Petronella zei

Hé Diny. Dank je wel voor het delen van deze goede tip. Ik kleur mijn stempels eigenlijk nooit zonder bijbehorend papier en als ik er dan een werk mee wil maken heb ik dus vaak niet het juiste papier. En handig ook om het zo samen op te bergen.

Cordine zei

ziet er super uit Diny!
groetjes
Cordine

Lia vdB zei

Normaal gesproken smelt ik alleen voor sneeuwpoppetjes, maar deze Scrapberry met 'bijpassend' papier heeft bijna hetzelfde effect......

Hartelijke groeten,

Lia

Ans S. zei

Bedankt voor de tip, je label is super mooi.

Groetjes Ans

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dat is eel een tip om hrt gezamelijk op te bergen Diny, die ga ik onthouden, scheelt veel zoekwerk als je alles bij elkaar houdt. De label is super geworden. Leuk ook zo met het zakje voor de label.
Lieve groetjes Alexandra

Anke zei

Hij is prachtig Diny. Daar wordt dat meisje vast heeel blij van. Liefs Anke

Geppie zei

Wow wat een mooi kaartje is dit geworden. Mooie kleuren. Leuk idee dat zakje
Groetjes Geppie

Gerrie zei

Wat een mooie kleuren heb je gekozen. En een goede tip om eerst de kleurtjes en daarna het papier te kiezen, dank je wel!

Crea Astrid zei

Wat een prachtige tag heb je gemaakt. Erg mooi in deze kleuren en wat een schattige stempel Diny. Prachtig ingekleurd ook.
Ik doe het ook altijd zo, hoe jij het doet. Ik zoek ook eerst het papier op wat ik wil gebruiken en ga dan in kleuren. Als je het andersom doet, wordt het zo moeilijk een bijpassend papier bij je kleurwerk te zoeken.

Groetjes, Astrid.

Bea zei

Hallo Diny, wat een prachtige kaart heb je in elkaar geknutseld, ik zoek altijd eerst het papier uit zodat ik het inkleuren van het stempeltje hierbij aan kan passen, soms leg ik het ook wel eens even weg om de kaart later helemaal af te maken, dit stempeltje is ook weer prachtig ingekleurd....

groetjes en een fijne zondag gewenst, Bea.

Elizabeth zei

Schitterende kaart in prachtige kleuren!!

Jeanette zei

Hoi Diny, Je tips zijn altijd top, ik steek er steeds weer iets van op!! En wat je ook maakt het ziet er altijd toppie uit, zo ook weer deze tag, ik blijf je volgen, liefs Jeanette xxx

Erni zei

was für eine süsse Karte! die Farben sind wieder super zusammengestellt,wunderschön. liebe Grüsse Erni

KarinsArtScrap zei

heel mooi Diny
Gr Karin

Anke zei

Mooi Diny, Je tip om papiertjes te zoeken en daarbij de goede copic kleuren ga ik zeker gebruiken. Bedankt. Anke v.L.

Yvonne Hond zei

Wat een gave kleurencombinatie zeg! Goed idee om alles bijelkaar in een mapje te stoppen als je nog geen tijd hebt om er meteen een kaart van te maken.
Groetjes Yvonne t.B.

scrapfertier zei

Mooie kaart in prachtige kleuren
Leafs Tietje.