maandag 24 januari 2011

Love Grows

Hallo, 
even een andere kaart vandaag, de rest van de Adorable serie houden jullie nog tegoed. Ook bij Lili of the Valley kwamen vorige week weer een hele serie stempels uit, het thema was Love en Romance. Op deze kaart heb ik de stempel Love Grows gebruikt. De tekst zit bij de afbeelding, hoef je dus niet apart te kopen.
Het dessinpapier is Hop Scotch een nieuwe serie van Basic Grey, bruin met andere "oude "kleuren. Alle randen van de papierdelen zijn met Brushed Corduroy distress inkt aangezet. Achter het plaatje een doily, uitgesneden met een Creatable, deze mal gebruik ik echt vaak. De vlinder is gestanst met een Spellbinders stansje dat ik al heel lang heb, was de eerste die ik ooit kreeg op de CHA in Atlanta, daar liet de firma Spellbinders voor het eerst hun stansmachine en stansen zien. Toen kon ik nog niet vermoeden dat ze zo groot zouden worden en ik zoveel van hen zou kopen. De strik is gemaakt met seambinding een slap lint, dat ik wat kleur heb gegeven door er met de distress inktpad overheen te gaan en er daarna wat water op te spuiten. De drievoudige strik zelf is gemaakt met een strikapparaatje van Joy. Jullie zien weer een LaserArt hartje (van Pronty), ook dat heb ik weer uit mijn voorraad.
Op het gesnoeide hart heb ik wat Flowersoft gelijmd, dat heb ik alleen in roomwit, omdat ik het zelf met mijn Copicmarkers kleur. Leg de flowersoft op een stukje plastic en dep er flink met je Copicmarker op, duw de Flowersoft goed op de ondergrond waar ook inkt op zit. Je kunt het meteen gebruiken, want de Copic inkt is onmiddellijk droog.  Maak de punt van je stift na gebruik even schoon met een stukje papier.
Na het kleuren, stansen en embossen, heb ik de afbeelding met de airbrush en BG10 een blauwe achtergrond gegeven. 
De gebruikte kleuren:
huid E0000-00-21-R20
bruin E50 tm 59      rood R20-22 
BG000-10-13     grijs C0-2-4

Ik hoop dat jullie ook deze kaart weer van deskundig commentaar willen voorzien.
groet Diny

25 opmerkingen:

Wilma zei

Hallo Diny,
Ik kan het niet laten......hierop reageren. Love grows......het is te zien......zo wil het echt wel groeien....SUPER.
Liefs Wilma

Маги zei

I really like this color combo.Your card is so beautiful!
Maggi

Tinie zei

Wowww Diny wat een mooie kaart en ik zit zelf met smart op dit stempeltje te wachten, vond deze direct heel lief. Weer bedankt voor de mooie kleuren!!
Groetjes Tinie

Linda van der Lans. zei

Nou zet je maar scrap voor mijn deskundige commentaar................het papier is goed, de kleuren zijn oke, super mooi gekleurd en het totaal plaatje is ..........SUPERGOED!!!!
Liefs Linda

mariska zei

Hoi Diny!
Wat een super schattig kaartje heb je gemaakt.
Ziet er erg lief uit!

Liefs mariska

Dina zei

wat is die weer mooi geworden, en die plaatjes zijn zo super

martina's kaartjes zei

wat is dit mooi ! super gedaan !
groetjes, martina
x

Yvonne zei

Deskundig comentaar is toevallig mijn specialiteit, lol!! (grapje)!!
Diny het is weer prachtig natuurlijk, schitterend kleurwerk en die flowersoft op het boompje maakt het wel helemaal af natuurlijk. De tekststempel is ook leuk zeg!
groetjes Yvonne

Marianne Schut zei

Hai Diny, nou ik reageer toch maar...hihi deskundig is het niet hoor! Maar wil wel even zeggen dat je creatie er weer super uit ziet! Wat een prachtige details heb je weer verwerkt, alles past weer zo mooi bij elkaar, bedankt voor de goede tip met de flowersoft, ik heb het net gekocht...helaas geen creme..maar goed dat komt dan de volgende keer. Welke lijm gebruik jij voor de flowersoft? Liefs Marianne

Diny Sprakel zei

Hallo,even de vraag van Marianne beantwoorden. Voor Flowersoft is speciale lijm te koop, die heb ik, maar weet niet waar die ligt. Hebben jullie dat ook wel eens? Ik nu de papierlijm van Rayher gebruikt, die gebruik voor alle dingen die ik op de kaart lijm, metaal, bloemen, strass steentjes of strikken.
groet Diny

Anoniem zei

Ja, wij hebben weer wat bijgeleerd, fijne details en een knappe kaart te zien gekregen.
grtjes
Christa

arjette zei

Hoi hoi,

Deskundig commentaar??? Hij is schitterend.... deskundig genoeg?? Haha! Maar wat weer een schitterend kaartje zeg!! Petje af!

gr. arjette.

*Ellen* zei

tja veel commentaar kan ik er niet op geven hoor, tis gewoon een schitterende kaart, allemaal mooie details en dan die lieve stempel erop toppie hoor

Loes Oorschot zei

Schitterend! Lekker vol en prachtig van kleur.

Groetjes, Loes

Angelique zei

schitterend, wat een lieve stempel is dat! prachtig papier heb je gebruikt!!

Sandra zei

superleuk kaartje hoor en het afbeeldingekje is ook helemaal super
gr sandra

Marjanne zei

Loves grows en Spellbiners ook ... hahaha Wat een super leuk/mooi kaartje is dit! Dit is het oordeel van een "deskundige"

Anita zei

Nouja deskundig commentaar! Gewoon mooi.

Gr. Anita

Marianne Schut zei

Hai Diny, dank je weer voor je uitleg! Ik ga het ook eerst maar eens proberen met de gewone lijm die ik heb..Liefs Marianne

Tanja zei

Wat een schatje.
Liefs,
Ester

Marie-Anne zei

Wat een mooie kaart. Vind de tekst echt super er bij.

Groetjes,

Marie-Anne

KarinsArtScrap zei

heel lief en leuk stempel, mooie kaart.

groetjes karin

Riet zei

Wat een schitterende kaart Diny,zo lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.

Liefs Riet.

Colien zei

Wat een prachtig kaartje weer! Erg leuke stempel en de tekst maakt em nog duidelijker, erg leuk!
grtz.Colien

Miranda zei

super kaartje Dinie, erg mooi en de stempels zijn ook erg snoezig
gr
Miranda