dinsdag 23 februari 2016

Copic Markers, wat kun je er toch veel mee

Hallo bloglezers,
daar ben ik weer. Op mijn FB pagina laat ik dagelijks zien, waarmee ik bezig ben, een berichtje op het blog schiet er wel eens bij in.
Afgelopen zaterdag heb ik samen met Annie en Alexandra een gave workshopdag "Copics voor je stempelachtergrond "gegeven, veel enthousiaste deelnemers.
Vanmiddag had ik gezellig wat hobbyvriendinnen op de koffie en eentje op de thee. Naast veel kletsen hebben we ook even wat dingen uitgeprobeerd. Ik had verschillende glanzend papiersoorten van mensen gekregen, die zijn we gaan testen. Ook had ik de afgelopen dagen weer me niet kunnen bedwingen en veel mooie stempels gekocht. Dit keer Lavinia, Katzelkraft en Carabelle Studio, ze zijn praktisch allemaal te koop bij Doeading. Hier zie wat resultaten van onze tests, ik heb er vanavond wat kaarten van gemaakt. Ik beloof je dat ik op de demodagen bij Doeading , volgende week vrijdag en zaterdag weer veel Copic-technieken laat zien. Heb ik tijd dan maak ik een kaartje voor je, dat weten de meesten intussen wel.
Hier de foto's van de kaarten, ik heb alleen een marker RV69-YR07 en BV13 gebruikt en wat Activator.



Het is soms moeilijk om die silhouette stempels goed zwart af te drukken, zeker op glad papier, daarvoor gebruiken we de BS en BM multiliners van Copic. Je ziet ze hier op de foto.
Onder degene die op dit bericht een reactie achterlaat , verloot ik een zo'n fijne marker.
Groet van