woensdag 24 november 2010

Meer dan 50.000 bezoekers, candy-time!

Hallo,
 we zijn weer terug van een reis van bijna een week naar Stuttgart, Annie en ik hebben daar een certificering gehad en een hobbybeurs van 4 dagen. Het was weer reuze gezellig en leuk om iedereen enthousiast te maken voor het gebruik van Copic Markers.
Ik krijg tijdens de demonstraties veel vragen over de maten van onderstaande vouwkaart. Ik laat hier de foto's van de kaart zien en heb er een model van gemaakt.

 De stempels zijn uit de Magnolia kerstserie van 2 jaar geleden. Vooral de kerstbomen gebruik ik elk jaar weer. Het papier is van Basic Grey van vorig jaar. Zowel in BelgiĆ« en in Duitsland vragen ze me meer langwerpige kaarten te laten zien, omdat daar een vierkant model meer postzegels kost, bij deze dus een langwerpige kaart voor onze oost- en zuiderburen.
 Ik zie net dat er al meer dan 50.000 bezoeken op mijn blog geweest zijn.  Dan wordt het weer tijd voor een feestje. Ook loopt het aantal volgers naar de 800, daar ben ik heel bij mee. Daarom stel ik een verrassingcandy voor 2 personen samen. Ik weet al zeker dat er bij beide een set van 12 Spica-Atyou glitterpennen in zit en een mini-stempel van Whiff of Joy, verder moet ik boven nog even zien wat ik voor dingen ik er bij in stop. De candy gaat er uit bij 800 volgers.

Wat moet je doen om mee te loten:

1. Je bent of wordt volger van mijn blog
2.Je zet de candy op jouw blog
3. Mijn blog staat in jouw bloglijst zichtbaar op je blog.
4.Je vult je naam hieronder in bij Mr. Linky en laat een reactie achter.
Als je geen blog hebt, kun je ook meedoen, noteer dan je naam in het eerste vakje hieronder en in het tweede de link naar mijn blog.



donderdag 11 november 2010

KreaDoe en verloting Joy mallen

Hallo, 
gisteren een heel gezellige dag op de KreaDoe gehad. Veel blogvolgers ontmoet, leuk is dat om jullie in levende lijve te zien. Door de drukte aan de stand van Scrap & More had ik geen tijd om echt te praten met iedereen. De promotie van de AquaMarkers was erg succesvol, begin van de middag was Angelique door haar voorraad heen, het rekje zag er erg zielig uit, van een paar kleuren nog enkele markers over. Maar ze had al voor de middag nieuwe markers besteld. Dus kon ze vandaag weer doorgaan met de verkoop. Het is zo fijn te zien, dat jullie de markers ook zo graag wilden kopen. Hoop veel mooie kaarten op de verschillende blogs te zien. De komende week  post ik de kaarten die op de stand stonden.
Angelique (Anlou), die de Candy met de 12 Sketch markers heeft gewonnen, kwam me een lekker presentje brengen, de foto staat hieronder. Angelique nog bedankt, ik waardeer het als ik van de winnaars hoor dat het presentje aangekomen is, maar dit was super lief.

Voor ik het vergeet, er zijn nog twee sets van 4 Joy-Craft embossingmallen te verloten. er waren 86 gegadigden,
de winnaars zijn nummer 1 en 64.
Roelie en Scrappy-Doe.
Dames, gefeliciteerd. Mail je adres naar Copic@telfort en ik stuur ze naar jullie op, door mijn volle agenda wordt het wel na het weekend.
Dit is de kaart voor vandaag. Het lieve meisje uit de Giordano collectie. Het papier is geloof ik van Bo Bunny.
Natuurlijk weer met de Copic Markers gekleurd. De kleuren van de markers ontbreken dit keer. Wel is hier een detailfoto van het kleurwerk. Hier is de foto van de twee Angelique's en ondergetekende
Groet Diny



maandag 8 november 2010

750 volgers de grote set uit de Copic Herfst Candy gaat er uit!

Hallo,
Vandaag zijn de 750 volgers bereikt en dus trek ik zo de naam van de winnaar van de set met 24 Copic Sketch markers. Dat jullie die graag willen winnen is me duidelijk,  gezien het grote aantal deelnemers aan de candy. Bijna 300 deelnemers. Jullie allemaal hartelijk bedankt voor de deelname, ik hoop dat je mijn blog blijft volgen en lezen.

Random Integer Generator

Here are your random numbers:
36 
Timestamp: 2010-11-08 19:03:58 UTC
Nu even kijken wie dit nummer heeft.....ik weet het  de winnaar is Eline
Proficiat met deze grote set, stuur me even je adresgegevens en ik stuur de candy naar je toe. Ik hoop dat je hem kunt gebruiken, laat hem eens in gebruik zien op je blog.
Een bericht zonder kaart, dat zijn jullie niet van mij gewend, dus heb ik even in mijn map met kaarten gekeken welke er nog niet op heeft gestaan. Bij een herfstcandy hoort een herfstkaart.
Papier en versieringen zaten in het clubdagpakket van de Crazy Copics club.
Hier een uitsnede met de gebruikte Copic Markers.

Dit was het weer voor vandaag, ga nu weer verder met de voorbereidingen voor de KreaDoe. Heb heel veel afbeeldingen gekleurd met de AquaMarkers, probeer er een paar kaarten van te maken. De rest breng ik wel in een mapje mee, dan kunnen jullie in elk geval het kleurwerk zien. Dat doe ik ook met alle met Copic gekleurde afbeeldingen. Jullie weten intussen wel dat ik veel meer kleur dan dat ik kaarten maak.
groet Diny


donderdag 4 november 2010

Ook hier is het Candy-time. Verloting Aquamarkerset

Hallo bloglezers en deelnemers aan de Candy,
vanmorgen kreeg ik de drie sets met Aquamarkers binnen, blijken het geen 12 , maar zelf 13 markers te zijn. Er zit ook een blender in het pakket, hiermee kun je de kleur uitwassen (vervagen) .
Ik trek vandaag de laatste van de drie sets.

Random Integer Generator

Here are your random numbers:
48 
Timestamp: 2010-11-04 00:47:40 UTC
De gelukkige winnaar van deze set is: Hetty
Van harte gefeliciteerd met deze prijs, even je adres mailen naar Copic@telfort.nl en ze komen naar je toe.
Ik wil iedereen die zo enthousiast gereageerd heeft daarvoor hartelijk danken.
Houd de blogs in de gaten er komen nog meer kansen. Op dit blog staan nog de grote Copic Sketchset en de Joy mallen klaar voor de verloting. er komt vast nog wel meer. Ik wil jullie nog wijzen op het Aquamarkersblog, dat zal vanaf nu ook gevuld worden met lesjes, video's en andere informatie die nuttig is bij het kleuren met Aquamarkers, het zou fijn zijn als je je daar ook als volger aanmeldt. Op woensdag a.s. ben ik op de Kreadoe om jullie te laten zien hoe ik met de Aquamarkers kleur, speciaal voor deze beurs hebben we een leuke actie met de Aquamarkers. Ik zal ook de kaarten van het blog meebrengen om ze aan jullie te laten zien. Ik zit op stand 07.E053, 07.E051 bij Angelique
Natuurlijk ook vandaag weer een kaart. Ik vertelde al dat ik met de materialen van de clubdag een aantal kaarten gemaakt heb, dit is er een van.
Het was gemakkelijk werken, alles zat in het pakket, zelfs de sketch en de versieringen, heerlijk niets zelf zoeken. Ik heb weer een wat distres-achtige manier van kleuren met mijn Copics toegepast.
 Hier zie je de gebruikte kleuren. Nogmaals bedankt voor de deelname en hopelijk tot ziens in Utrecht.
Groet Diny

maandag 1 november 2010

Candy-time

Hallo,
we zijn weer terug in Nederland, ik had intussen al gezien dat de 700 volgers bereikt waren, maar het lukte me niet om tijdens mijn werk in Duitsland de trekking te doen. Daarom wat later, iedereen die tot nu ingeschreven heeft in Mr.Linky doet mee. Ik kijk wel of je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Ik kreeg intussen een aantal mailtjes over de trekking van de AquaMarker candy, deze week krijg ik de 12delige sets binnen. De losse AquaMarkers zijn trouwens binnen bij de winkeliers dus nu kunnen jullie ze kopen. Ik zal ze op de KreaDoe op woensdag bij Scrap en More demonstreren. Morgen zal ik alvast de trekking daarvan doen. Lieve dames (en heren), ik vergeet de trekkingen echt niet, maar ik nog meer te doen dan aan mijn blog te werken. Ik wil jullie ook graag steeds nieuwe kaarten laten zien. Het lukt me soms ook niet om alle vragen te beantwoorden, ik heb eigenlijk geen tijd om kaarten die jullie gekleurd hebben van commentaar te voorzien. Al zou ik dat wel willen, laat mijn lijf het niet toe om nog later naar bed te gaan.  Mocht het me niet lukken om te antwoorden, heb daar dan a.u.b. begrip voor.
De trekking van de candy voor de 700 blogvolgers
2 Copic Sketch sets met 12  heel lichte kleuren gaan naar:

Random Integer Generator

Here are your random numbers:
74 135 
Timestamp: 2010-11-01 18:59:14 UTC
Volgens Mr.Linky zijn de gelukkige winnaars behorend bij deze nummers:  
Dames proficiat, mail me jullie adres en ik zal deze week de boxen posten. Ik wens jullie veel plezier met deze Sketchbox met superlichte kleuren, fijn voor de distress-techniek. Ik hoop mooie kaarten op jullie blogs te zien. Voor alle andere deelnemers, er is nog een grote prijs te verloten bij 750 volgers, dus maar duimen dat die er snel zijn en dat jij wint.
Op de valreep toch een kaart, deze had ik op het gekopcopicblog moeten zetten, maar had hem te laat klaar, daarom staat hij hier. Ik heb enkel met de C-kleuren gewerkt ( op het gezicht na dan), het papier is uit een blokje van Kars, op de rondjes van de Nestie zijn plakpareltjes geplakt.  Op dit plaatje de gebruikte kleuren.
Nu ga ik snel weer de nieuwste Magnolias stempelen, heb ze vanmiddag bij Angelique opgehaald, kon me weer eens niet bedwingen. Ik vind ze steeds mooier worden en probeer me bij de aankoop te bedwingen, maar dat is moeilijk. Op de beurs in Wiesbaden kreeg ik steeds vragen waar je Magnolias kon kopen, er stond niemand (400 stands) die ze verkocht. Heb de klanten aangeraden maar eens op het internet in Nederland te shoppen.
groet Diny